reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Link do: Sklep internetowy O'Betti - Sklep internetowy O'Betti tutaj [emoji4] tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość bo strasznie długo idzie i dostawca nie odpowiada na maile i nie wysyła informacji, że przesyłka została wysłana. Ciężki do współpracy, ale ma rzeczy jedyne w swoim rodzaju [emoji4]
Ja zamawiałam ciuszki z PatPat między innymi. Już miałam w tyg tygodniu pisać reklamację i o zwrot kasy prosić, aż tu nagle dwa dni temu listonosz przyniosł paczkę, po pół roku...

Ja zamawiałam ciuszki z PatPat między innymi. Już miałam w tyg tygodniu pisać reklamację i o zwrot kasy prosić, aż tu nagle dwa dni temu listonosz przyniosł paczkę, po pół roku...

Pół roku????? [emoji15][emoji15][emoji15][emoji33][emoji33][emoji33] to chyba tak jak Ali express działa?
No ja czekałam ponad tydzień [emoji23] ale jak na polską firmę to długo.

Dzień dobry. Znowu potrzebuję waszej pomocy. Ile i jakie ubranka do szpitala?
Ja stawiam na body kopertowe plus polspiochy lub pajace. Cos co latwo sie zaklada, zeby chłop ogarnął :D u nas wymagają 4 kompletow. Mozesz sprawdzic czy na stronie szpitala nie ma listy wyprawkowej, bo w kazdym wymagaja czego innego. A moze byc tez tak, ze szpital zapewnia ubranka i potrzebne bedzie Wam tylko na wyjscie.

Ja stawiam na body kopertowe plus polspiochy lub pajace. Cos co latwo sie zaklada, zeby chłop ogarnął :D u nas wymagają 4 kompletow. Mozesz sprawdzic czy na stronie szpitala nie ma listy wyprawkowej, bo w kazdym wymagaja czego innego. A moze byc tez tak, ze szpital zapewnia ubranka i potrzebne bedzie Wam tylko na wyjscie.
No właśnie nie ma żadnej informacji. Myślałam właśnie o body kopertowym, do tego półśpiochy i pajace. To właśnie wydaje mi się właśnie najlepsza opcja, choć to moje pierwsze dziecko.

No właśnie nie ma żadnej informacji. Myślałam właśnie o body kopertowym, do tego półśpiochy i pajace. To właśnie wydaje mi się właśnie najlepsza opcja, choć to moje pierwsze dziecko.

U nas nie trzeba zabierać ubranek. Ja zabieram 3 komplety tak na wrazie W. 3 bodziaki i 3 pajace do tego skarpetki i czapeczki.
Mama ginekolog ma na swojej stronie artykuł o tym co zabrać do szpitala.

reklama
Do góry