reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Ja to się gubię jeszcze co kupić. Córka urodziła się za granicą i było mega gorąco przez pierwsze dwa miesiące na samych bodziakach praktycznie. A polska pogoda lubi płatać figle i we wrześniu potrafi być zimnooo.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana i sierpień może być zimny, wspomnienie mojego urlopu z zeszłego roku brrrrr

Jakie piekne rzeczy!!! Sluchajcie, az wezme sie jutro za przeglad naszej wyprawki, ktora juz mamy, zobacze co sie przyda po chlopakach a co dokupic. Ale jestem przerazona, bo mamy tego troche.. Dobrze, ze zimowe ogarnelam juz jesienia, mamy mase kurtek w roznych rozmiarach, moja babcia ma manie i kupuje u siebie w Niemczech co chwile i przysyla, bo sie przyda :D jak widac wiekszosc jeszcze z metkami, duzo tych samych modeli, ale rozne rozmiary, "zeby chlopcy mieli identyczne" :D niedlugo pewnie dojdzie dziewczeca kolekcja... Takze az sie boje przegladac ciuszki [emoji14]
1486323315-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko jak w sklepie !!!! [emoji16][emoji16]

Myycha na olx jak ciepłe bułeczki pójdą te kurteczki których nie będziesz potrzebować, a za to będzie kasa na inne rzeczy ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Najgorzej ze ciezko mi jest sie pozbywac ciuchow dzieciecych, bo a nuz sie przydadza! Haha :D 25_pixels to tylko kurtki zimowe, ubrania tez posegregowalam rozmiarami w workach prozniowych, kusi mnie, zeby je juz przejrzec, ale pewnie bede kazda malenka rzecz macac i plakac [emoji14]

A mi szwagierka przywiozła torbiszcze ciuszków po swojej córce...to tylko rozmiary 0-3mc...i wyobraźcie sobie że 99% to są rzeczy różowe, 1 bodziak czerwony i 2 białe pajace, reszta wszystkie odcienie różu, za przeproszeniem zrzygać się idzie [emoji6] darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ale więcej niż połowy nie założymy ;) mój M na początku zakazał mi dalszych zakupów, a potem jak to przejrzał to stwierdził że dużoooo rzeczy nam brakuje ;)

1486365030-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Jakie piekne rzeczy!!! Sluchajcie, az wezme sie jutro za przeglad naszej wyprawki, ktora juz mamy, zobacze co sie przyda po chlopakach a co dokupic. Ale jestem przerazona, bo mamy tego troche.. Dobrze, ze zimowe ogarnelam juz jesienia, mamy mase kurtek w roznych rozmiarach, moja babcia ma manie i kupuje u siebie w Niemczech co chwile i przysyla, bo sie przyda :D jak widac wiekszosc jeszcze z metkami, duzo tych samych modeli, ale rozne rozmiary, "zeby chlopcy mieli identyczne" :D niedlugo pewnie dojdzie dziewczeca kolekcja... Takze az sie boje przegladac ciuszki [emoji14]
1486323315-aaaaaa.jpeg

O matuchno, ile kurtek!
Z jednej strony zazdroszczę, widac że Babcia ma fioła na punkcie kurtek :),
a z drugiej współczuję, gdzież to wszystko trzymać...

Do góry