reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

A może lego duplo?
Męża chrześniak zaczal kompletować od 2 urodzin.
I teraz ma naprawdę fajny zestaw:tak:

My właśnie Maćkowi zamierzamy kupić na urodziny.
Tylko czekam aż na allegro będą.
Taki duży zestaw na allegro kosztuje ok 180 zł.
To jest zestaw podstawowy, do tego dokupuje się ludziki, zwierzaki, poczte itp itd....

reklama
Super buciki:tak:

My kombinezon mamy z zeszlego roku dobry na 80:szok::-D Ale rozmiar rozmiarowi nierowny, bo posiadamy rowniez rzeczy juz dobre na 105:dull:
Czapki i rekawice tez dobre, ale zakupilysmy jedna nowa.
Buciki z zeszlego roku sprzedane, wiec bedziemy polowac na takie

ECCO - BUCIKI ZIMOWE- NOWE R.24 (253054754) - Aukcje internetowe Allegro

albo cos z Geoxa. drogie sa cholery, ale bardzo porzadne i nie mozna sie do nieczego przyczepic:-D

Misiako identyczne buciki są w Smyku - własnie Ecco, brałyśmy je pod uwagę w Naszych wyborach ;-);-) są bardzo ładne ale wg mnie są za mało ocieplane, te co kupiłam mają futerko nawet na wkładkach, są cieplutkie ;-);-):tak:

reklama
Misiako identyczne buciki są w Smyku - własnie Ecco, brałyśmy je pod uwagę w Naszych wyborach ;-);-) są bardzo ładne ale wg mnie są za mało ocieplane, te co kupiłam mają futerko nawet na wkładkach, są cieplutkie ;-);-):tak:

Futerko chyba nie ma znaczenia jak buciki sa z membrany, nieprzemakalnej i co najwazniejsze nozka sie nie poci;-);-)
Ja z zeszlorocznych ecco bylam bardzo zadowolona, jedyne co mi przeszkadzalo to cena, reszta bez zarzutu, ale kazdy kieruje sie osobistymi kryteriami;-)

Do góry