reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Kociak pisze:
my posiadamy juz 2 wozki ani jeden nie miesci sie nam do samochodu i sa ciezkie jak dla mnie
w nastepnym tygodniu idziemy kupic taki wozek jak pokazywala gosiaczek jeden + to ze moze bede mogla sama sobie go wnosic i do samochodu bedzie sie miescic
a - to ze oparcie nie jest opuszczane i jak dziecko przysnie vbedzie musilo na siedzaco spac

no właśnie szukaliśmy takiego wózka typu parasolka, żebym mogłe go sama wnosić na to nasze przeklęte trzecie piętro (i do tego stare budownictwo). Kupiliśmy taką zwykłą parasolkę z tym że ma możliwość rozłożenia do pozycji leżącej. W dodatku trafiliśmy w sklepie dodatkowo budkę z folią przeciwdeszczową i udało się skompletowac jako tako całość.
suc522830gt.jpg

A w Londku kupiłam Olafowi takie siedzisko do wanny
suc522847cw.jpg

Beatka nie miałam czasu wczoraj i dzisiaj załatwic Tobie z wózkiem. Obiecuję jednak że to zrobie jak tylko znajde sekundkę

reklama
Do góry