reklama
M
Melanie
Gość
sliczny !!
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
superncki ;D ;D ;D
my posiadamy juz 2 wozki ani jeden nie miesci sie nam do samochodu i sa ciezkie jak dla mnie
w nastepnym tygodniu idziemy kupic taki wozek jak pokazywala gosiaczek jeden + to ze moze bede mogla sama sobie go wnosic i do samochodu bedzie sie miescic
a - to ze oparcie nie jest opuszczane i jak dziecko przysnie vbedzie musilo na siedzaco spac
w nastepnym tygodniu idziemy kupic taki wozek jak pokazywala gosiaczek jeden + to ze moze bede mogla sama sobie go wnosic i do samochodu bedzie sie miescic
a - to ze oparcie nie jest opuszczane i jak dziecko przysnie vbedzie musilo na siedzaco spac
Myślę, że mógłby : choć ja chłopaka widzę na czymś takim:edyta27 pisze:Śliczny rowerek... Dla chłopca też chyba mógłby być?
Rowerki znalazłam tutaj: http://img198.imageshack.us/img198/9430/be4140066ao.jpgKociak pisze:kinek a gdzie znalazlas taki super rowerek ????
my juz niestety mamy ale bym, chciala cos na prezent dla cioci coreczki
moze bym sie skusila
A dla dziewczynki ten bike też jest fajny :
edyta27
O&M
Kinek faktycznie ten drugi lepszy dla faceta, nie będzie mi dzieciak na babskim jeździł, bo już i tak wszystkie baby piszczą, że on taki delikatniusi jak dziewczynka i szkoda go na chłopaka. Szok - strasznie mnie to drażni, ale już chyba z 5 takich uwag słyszałam : :-[
reklama