reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
kinek a gdzie znalazlas taki super rowerek ????
my juz niestety mamy ale bym, chciala cos na prezent dla cioci coreczki :)
moze bym sie skusila

my posiadamy juz 2 wozki ani jeden nie miesci sie nam do samochodu i sa ciezkie jak dla mnie
w nastepnym tygodniu idziemy kupic taki wozek jak pokazywala gosiaczek jeden + to ze moze bede mogla sama sobie go wnosic i do samochodu bedzie sie miescic
a - to ze oparcie nie jest opuszczane i jak dziecko przysnie vbedzie musilo na siedzaco spac

edyta27 pisze:
Śliczny rowerek... Dla chłopca też chyba mógłby być?
Myślę, że mógłby ::) choć ja chłopaka widzę na czymś takim:

be4140066ao.jpg

Kociak pisze:
kinek a gdzie znalazlas taki super rowerek ????
my juz niestety mamy ale bym, chciala cos na prezent dla cioci coreczki :)
moze bym sie skusila
Rowerki znalazłam tutaj: http://img198.imageshack.us/img198/9430/be4140066ao.jpg

A dla dziewczynki ten bike też jest fajny :

sm5638550pb.jpg

Kinek faktycznie ten drugi lepszy dla faceta, nie będzie mi dzieciak na babskim jeździł, bo już i tak wszystkie baby piszczą, że on taki delikatniusi jak dziewczynka i szkoda go na chłopaka. Szok - strasznie mnie to drażni, ale już chyba z 5 takich uwag słyszałam ::) :-[

No, Aniulka. Ostatnio w przychodni słyszałam rozmowę matki z córka. Matka wmawiała córce, że to dziewczynka (chociaż był ubrany jak rasowy facet 8)), a córka jej tłumaczyła że to chłopiec, bo słyszała że ma na imię Maciek.

reklama
Do góry