reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
ten pierwszy wozek fajny,
strasznie drogie te spacerowki ::)

a jak sie jezdzi takimi trzykolowcami po podjazdach na schodkach?
Anineczka, Kinek jak sobie z tym radzicie?

Ineczka pisze:
a jak sie jezdzi takimi trzykolowcami po podjazdach na schodkach?
Anineczka, Kinek jak sobie z tym radzicie?

Ineczka Na pewno jeżdzi się troszkę trudniej. Przynajmniej takie wrażenie miałam na początku. Teraz jest już ok. Przednie kółko w górę i jazda ;D

miałam napisać czy Marcel zachwycił sie samochodzikiem który zamówiłam ostatnio
http://www.allegro.pl/item105946775_mamtu_samochodzik_auto_2006_chicco_4_w_1_nowy.html

otóż Marcela najbardziej interesuje konsola która po naciśnięciu wydaje różne dzwieki ::) :laugh:
można ją wyjąć , więc Marcel co chwila rzuca nią o podłoge ::) ;)

posiedzi w samochodziku , ale trzeba go wozić

acha Igorowi autko przypadło do gustu , więc on wozi małego wieczorem po domku :laugh:

samochodzik w porządku, ma różne opcje, za jakiś czas mały będzie sam zasuwał, odpychając się nóżkami( mam taką nadzieje)

zdjęć nie wkleje narazie bo mi kabelek się popsuł :p ::) :-[

reklama
Do góry