reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

Ja nie mam zadnego ;)
I chyba nie chce miec, bo jakos do mnie nie przemwia.

Wydaje mi sie, ze dziecku goraco w tym, cieplo dodatkowo od matki dostaje
No nie wiem ja sama nie chcialabym w tym siedziec :p

A co do nosidelka ze stronki to wydaje sie byc w porzadku :) Jak masz ochote kupic to chyba moze byc :D

reklama
no ja jestem poniekąd zmuszona kupić nosidełko, bo nie przeżyję 2 miesięcy noszenia Majki na ręku po plaży ;) :laugh: a wózek taszczyć po piachu - to dopiero porażka ;D
a nie chcę majątku wydawać, są i takie po 300 zeta. ważne jest dla mnie żeby można było nosić tyłm do siebie, a tu i daszek jest więc chyba ok

kinek pisze:
No to wesoło mieliście :( Ale musieliście się zatrzymywać, żeby ją uśpić ? Czy jechała tak na kolanach ? Hmm, troszkę niebezpiecznie...Mel a tu prowadziłaś 8) ?

Kinek jestem naprawdę wielką przeciwniczką wożenia dzieci bez fotelika ale...
skłamałabym jakbym napisała, że Paris jechała tylko we foteliku :(
trzymałm ją we foteliku taka ryczącą ale.....
pewnie sama wiesz jak to jest ::)
jasne, tez się zatrzymaliśny z 2 razy na spacerek ::)
no ale ile by ta podróż trwała jakbyśmy się częściej zatrzymywali ::) :p

Beatka Dla mnie nosidełko wygląda ok i cena do przyjęcia. Ale chyba mimo wszystko wygodniej jest nosić dzieciaczka na ręku, chyba że planujesz długie spacery brzegiem morza, to wtedy faktycznie nosidełko się przyda. Ja też mam nosidełko ale z niego częściej Jacek korzysta. Dla mnie Hania juz troszkę za ciężka. Twoja Majeczka drobniejsza, wię napewno sobie poradzisz ;) Najbardziej podoba mi się to w jasną kratkę.

oj nie kinek, przerabiałm już noszenie mojej siostrzenicy 10-cio miesięcznej i uwierz mi - bez nosidełka ani rusz ::)
ja myślę o oliwce lub ewentualnie tym z żyrafą ???

beatka pisze:
oj nie kinek, przerabiałm już noszenie mojej siostrzenicy 10-cio miesięcznej i uwierz mi - bez nosidełka ani rusz ::)
ja myślę o oliwce lub ewentualnie tym z żyrafą ???

Oliwka ładniejsza ;)

reklama
Do góry