reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

A Kuba wlasnie ten wozek dostal na dzien dziecka od chrzestnej:
754.jpg

i troche go przetestowalismy. Z plusow: moge go sama wniesc po schodach i to z Kuba w srodku (tamten stary jest tak ciezki, ze nawet pustego nie podniose :p ), po zlozeniu malutki, zgrabny,lekko sie prowadzi, a z minusow: malo miejsca na zakupy i oparcie nie rozklada sie na calkiem plasko. Ale generalnie Kuba zadowolony i ja tez :)

reklama
a ja kupię chyba ten wózek
106117464

nie są najpiękniejsze kolory do wyboru, niestety :(
ale zdecydowałam się na ten, bo:
ma podnóżek,
ma przykrycie na nóżki,
rozkłada się do pozycji leżącej,
waży 6,5kg.
a ja chcę go wziąć nad morze zamiast mojego i jakby co biorę wózek na plecy, dziecko do nosidła i wiuuu na plażę baz zastanawiania czy brać wózek czy nosidło :laugh:
ech, ale kombinuję... i do samochodu może nam się wreszcie zmeści bez problemu

http://www.allegro.pl/item104987012_inglesina_max_uzywana_sprawna_i_zadbana_bcm_.html

ten ma nieciekawa kolorystykę ale....
... polecam cos takiego. Sama mam taki wózek i chwale sobie bardzo. Wazy około 8kilo, ma podnóżek, rozkłada się do lezenia, budka osłania przed wiatrem, w budce wmontowana folia przeciwdeszczowa, skrętne przednie koła z możliwością blokowania i est bardzo miękki jak na takie spacerówki. Mozna ukołysac dziecko do snu w nim. I ma osłone na nóżki, pasy pieciopunktoew, kosz na zakupy, łatwo mieści sie w bagazniku po złożeniu...

beatka nieeee no
kombinowac trzeba 8)

jakbysmy nie wyjeżdżali, to miałabym juz na zawszenasz MUTSY ale nie bedziemy go tachać ze soba i go tu sprzedamy a na miejscu kupimy
może też uda nam sie kupić Mutsy - w tym roku wyszły nowe modele - są rewelacyjne składane do wielkości średniego plecaka
cena ok 700 pln - w Polsce w jedynej hurtowni, kótra sprowadza Mutsy ma byc pod koniec maja
więc może już jest ::)

dla mnie przy zakupie tego wózka było ważne ile wazy i jaka cena?
bo ten co ja kupiłam wazy 5,5 kg co przy wtarganiu na trzecie piętro jest dla mnie sprawą priorytetową a co do ceny to ten wózek ma służyć jako przewozówka tzn szybki wyskok do sklepu czy po Emilie do przedszkola więc dużo kasy to mi szkoda a spacerówke na dłuższe spacery (z tatą bo już od 13 jest w domu :)) to ja mam implastu pepino jeszcze po Emili tylko cholera ciężka że ledwo pół piętra wnoszę bez Matiego :)

reklama
Do góry