reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

kinek a moze jakies inne fajne urzadzonko poszukaj:)widze ze masz talent ;D ;D

a kremik jesli sie nadaje to tez kupie

reklama
a ja polecam krem La roche posay anthelois dermo pediatric 50+
kosztuje ok 50zł w aptece nie wiem czy w innych sklepach są.
jest bardzo wydajny.

Nie mam koncepcji na ten prezent. Chciałabym coś niebanalnego, co się przyda ale jest takim zbytkiem trochę. Pomocy !!! no i żeby nie kosztowało więcej niż 150 zł

Kinek spoko ten kask ,ale znajac Nicolasa to pewnie by kombinowal jak go zdjac i kask poszedl by w kat, a u nas w calym domu wykladziny wiec nie jest tak tragicznie.
Co do prezentu to zabardzo nie orientuje sie w cenach ale mysle, ze jakas mata edukacyjna bylaby fajnym prezentem :)

Marta odjechany tem samochodzik, Marcel bedzie wniebowziety ;D

Kinek kask moze sie nie sprawdzic w te upaly, poza tym moze z Haneczka bedzie tak jak z Milenka - powywracala sie pare razy (moze 3-4) i nauczyla sie upadac w taki sposob, ze zawsze glowka ladowala bezpiecznie, nie wszedzie mamy dywany, wiec odetchnelam z ulga, ze tak szybko nauczyla sie dbac o lepetynke ;D
czasami tylko nabija guza na nieznanym terenie, np. u znajomych, wstajac pod stolem ;D

kremiki fajne, ale ogolnie do ciala
my uzywamy ziajki 30, lekko sie rozprowadza, ale zostawia przez jakis czas biala powloczke
szukam jednak czegos wyjatkowo do twarzy

Ineczka wizja Hanki w 30 stopniowym upale w kasku przekonała mnie i chyba jednak nie kupię tego wynalazku ::) Te najfajniejsze maty to wydatek ok 200-300 zł. Mam matę po Hani ale używanej w prezencie nie wypada dawać.Ania jest bardzo uważająca pod tym względem i niczego niefirmowego nawet nie śmiałabym dawać . Szczegóły gdzie indziej jak natchnienie ku temu znajdę ::) :p wynalazłam coś takiego:

http://www.allegro.pl/item102983741_tygrysek_i_ja_1_2_3_nowosc_2006_od_ss_gwarancja.html

wg mnie też ten tygrysek jest 100 razy fajniejszy od tej podkładki

swoją drogą kinek to masz wymagającą bratową:p

reklama
Do góry