reklama
Kinek spoko ten kask ,ale znajac Nicolasa to pewnie by kombinowal jak go zdjac i kask poszedl by w kat, a u nas w calym domu wykladziny wiec nie jest tak tragicznie.
Co do prezentu to zabardzo nie orientuje sie w cenach ale mysle, ze jakas mata edukacyjna bylaby fajnym prezentem
Co do prezentu to zabardzo nie orientuje sie w cenach ale mysle, ze jakas mata edukacyjna bylaby fajnym prezentem
Marta odjechany tem samochodzik, Marcel bedzie wniebowziety ;D
Kinek kask moze sie nie sprawdzic w te upaly, poza tym moze z Haneczka bedzie tak jak z Milenka - powywracala sie pare razy (moze 3-4) i nauczyla sie upadac w taki sposob, ze zawsze glowka ladowala bezpiecznie, nie wszedzie mamy dywany, wiec odetchnelam z ulga, ze tak szybko nauczyla sie dbac o lepetynke ;D
czasami tylko nabija guza na nieznanym terenie, np. u znajomych, wstajac pod stolem ;D
kremiki fajne, ale ogolnie do ciala
my uzywamy ziajki 30, lekko sie rozprowadza, ale zostawia przez jakis czas biala powloczke
szukam jednak czegos wyjatkowo do twarzy
Kinek kask moze sie nie sprawdzic w te upaly, poza tym moze z Haneczka bedzie tak jak z Milenka - powywracala sie pare razy (moze 3-4) i nauczyla sie upadac w taki sposob, ze zawsze glowka ladowala bezpiecznie, nie wszedzie mamy dywany, wiec odetchnelam z ulga, ze tak szybko nauczyla sie dbac o lepetynke ;D
czasami tylko nabija guza na nieznanym terenie, np. u znajomych, wstajac pod stolem ;D
kremiki fajne, ale ogolnie do ciala
my uzywamy ziajki 30, lekko sie rozprowadza, ale zostawia przez jakis czas biala powloczke
szukam jednak czegos wyjatkowo do twarzy
Ineczka wizja Hanki w 30 stopniowym upale w kasku przekonała mnie i chyba jednak nie kupię tego wynalazku : Te najfajniejsze maty to wydatek ok 200-300 zł. Mam matę po Hani ale używanej w prezencie nie wypada dawać.Ania jest bardzo uważająca pod tym względem i niczego niefirmowego nawet nie śmiałabym dawać . Szczegóły gdzie indziej jak natchnienie ku temu znajdę : wynalazłam coś takiego:
http://www.allegro.pl/item102983741_tygrysek_i_ja_1_2_3_nowosc_2006_od_ss_gwarancja.html
http://www.allegro.pl/item102983741_tygrysek_i_ja_1_2_3_nowosc_2006_od_ss_gwarancja.html
reklama