reklama
Ja troszke ciuszków sprzedałam, a to co mi zostało oddalam kolezance ciężarnej. Karuzelke oddam, przewijak mam zrobiony więc pójdzie do pieca na podpałkę, ale to za jakiś czas bo jest tak duży, że jeszcze troche nam posłuzy. A zabawki.... nie wiem, może komus oddam....
anineczka
królowa mrówek :P
A ja chyba lumpex otworze 8)
Serio, ale mam juz caly wielki wor na strychu schowany i juz widze,ze znowu musze poprzebierac w ciuchach u malego.
Chetnie bym wystawila na allegro,ale koszty wysylki by mnie,albo kupujacego zbily.
Tak wiec to odpada.
Namawiam znajomych, ze czas najwyzszy na potomka,ale oni juz chyba zbyt wygodni.
wysle pewnie pare ciuchow dziewczynie potrzebujacej z bb,a reszta bedzie czekac na rodzenstwo Antka ;D
Serio, ale mam juz caly wielki wor na strychu schowany i juz widze,ze znowu musze poprzebierac w ciuchach u malego.
Chetnie bym wystawila na allegro,ale koszty wysylki by mnie,albo kupujacego zbily.
Tak wiec to odpada.
Namawiam znajomych, ze czas najwyzszy na potomka,ale oni juz chyba zbyt wygodni.
wysle pewnie pare ciuchow dziewczynie potrzebujacej z bb,a reszta bedzie czekac na rodzenstwo Antka ;D
anineczka
:
Hyy?
A mozna wiedziec dlaczego nie rodzenstwo?
Oczywiscie niemam nic na przeszkodzie adoptowac dziecie, tymbardziej ogladajac przesmutny serial pt."Kochaj mnie"
Ale dlaczego nie swoje?
Hyy?
A mozna wiedziec dlaczego nie rodzenstwo?
Oczywiscie niemam nic na przeszkodzie adoptowac dziecie, tymbardziej ogladajac przesmutny serial pt."Kochaj mnie"
Ale dlaczego nie swoje?
kangurki
Fan(ka)
anieczko
jest tyle dzieci na świecie, które czekają aż ktoś je pokocha...
a ja już swoich to nie powinnam mieć, ciąża będzie zagrożona i mogę nie donosić
ja wiem że na to wszystko są leki, można leżeć i w ogóle, ale całe zycie marzyłam o tym, żeby adoptować dziecko, teraz wiem, że mamy szansę i zrobię wszystko żeby nam sie udało ;D
jest tyle dzieci na świecie, które czekają aż ktoś je pokocha...
a ja już swoich to nie powinnam mieć, ciąża będzie zagrożona i mogę nie donosić
ja wiem że na to wszystko są leki, można leżeć i w ogóle, ale całe zycie marzyłam o tym, żeby adoptować dziecko, teraz wiem, że mamy szansę i zrobię wszystko żeby nam sie udało ;D
Kinek fajny ten przewijak i widac ,ze bardo praktyczny. My mamyprzewijak z IKEI komoda a na gorze polka skladana otwierana do przodu- tez jaestem zadowolona.
Co do rzeczy Nicolasa- najmniejsze oddalam kolezance, ktora bedzie rodzila w czerwcu- a reszte chyba zatrzymam dla rodzenswa Nikusia
Kangurki to bardzo szlachetnie z waszej strony, jak studiowalam pedagogike to mielismy zajecia terenowe w domach dziecka- te dzieci naprawde czekaja ,az ktos je pokocha...
Co do rzeczy Nicolasa- najmniejsze oddalam kolezance, ktora bedzie rodzila w czerwcu- a reszte chyba zatrzymam dla rodzenswa Nikusia
Kangurki to bardzo szlachetnie z waszej strony, jak studiowalam pedagogike to mielismy zajecia terenowe w domach dziecka- te dzieci naprawde czekaja ,az ktos je pokocha...
anineczka
Chyle czola Kangurek.
To naprawde szlachetne i poniekad bardzo odwazne
To naprawde szlachetne i poniekad bardzo odwazne
anineczka
A ja mam do sprzedania wozek, wanienke na stojaku, mate edukacyjna i niewiem co z tym zrobic
Niechce sie przeprowadzac z tymi gratami na nowa chate, ale chyba bede musiala :
Bo strasznie szkoda mi wyrzucac,albo straszna ze mnie materialistka ;D
Niechce sie przeprowadzac z tymi gratami na nowa chate, ale chyba bede musiala :
Bo strasznie szkoda mi wyrzucac,albo straszna ze mnie materialistka ;D
reklama
Anieneczka a czemu wózek chcesz sprzedać ? Antonio radzi juz sobie bez ? A nie możesz wystawić tego na jakiejś aukcji...W Irlandii nie ma odpowiednika allegro ? Wyrzucać szkoda, przecież te rzeczy nie są zniszczone i zbyt wiele na swojej wartości nie straciły..