reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Ojej ale wam sie moja niunia podoba ;D ;D

Ciesze sie bardzo ;D ;D ;D ;D i dzieki za komplemenciki :D :D :-*

Sabdrunia jak narazie lubi w nim siedziec i siedzi spokojnie :) zobaczymy potem :p ;)

miyu no wlasnie taki chcielismy juz do konca, zeby nie kupowac kolejnego ;) :)

Kangurki zaplacilismy za niego 400zl.

monia zawsze sie ciesze z zakupow nawet jesli nie sa duze :) a jak narazie to krzeseleczka i foteliki poogladaj sobie na allegro, moze znajdziesz kogos w poblizu ciebie to kupisz osobiscie :)

reklama
martusia_78 pisze:
Ojej ale wam sie moja niunia podoba ;D ;D

monia zawsze sie ciesze z zakupow nawet jesli nie sa duze :) a jak narazie to krzeseleczka i foteliki poogladaj sobie na allegro, moze znajdziesz kogos w poblizu ciebie to kupisz osobiscie :)

tak właśnie zamierzam zrobić :)

a pewnie, że się podoba :)

no no poreczny i fajniutki. ;)
A takie pytanie:
Co bedziecie robily z tymi rzeczami jak juz maluchy wyrosna?
Wiem ze Melanie sprzedaje na allegro, a reszta mam?

Ciuszki pewnie zostawię, bo może sie jeszcze przydadzą albo dla mnie ::) albo dla mojej siostry bądż brata Jacka. Wszystkie są w świetnym stanie a moda dziecięca nie zmienia się aż tak szybko. A kupować nowe? Niby takie malutkie ale wcale nie są tanie!!! Fotelik, z którego Hania wyrasta, karuzelkę, matę edykacyjną sprzedam na allegro. A co do przewijaka i wanienki to jeszcze nie wiem..

reklama
Ja sie jeszcze nie zastanawialam, ale chyba zostawie.
Moze sie przyda komus z mioich bliskich, a jak nie to Sandrusia bedzie miala w co lalki ubierac :p

Do góry