reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Oto nasz fotelik samochodowy firmy Deltim :D

Jak go widzialam na poczatko na allegro to nie zabardzo mi sie podobal, ale jak zobaczylam na zywo w sklepie to zmienilam zdanie ;D

"Mały podróżnik" - Rozwiązanie na wiele lat fotelik przeznaczony jest dla dzieci o wadze od 9 do 36 kg.

GRUPY od 9 do 18 kg można zmieniać położenie fotelika z pozycji siedzącej do półleżącej.
Zapewnia to komfortową podróż nawet najmniejszym dzieciom.
Fotelik można montować na przednim jak i tylnym siedzeniu pojazdu, przodem do kierunku jazdy.
W tym samym foteliku, ale bez głównej ramy montażowej, mogą podróżować dzieci o wadze od 15 do 25 kg.
Jego konstrukcja umożliwia regulację wysokości oparcia.
Unikalna konstrukcja fotelika pozwala wykorzystać jego siedzisko dla dzieci do 36 kg.

Jak narazie to jestem zadowolona :D ;

Martusia, fotleik jak fotelik, fajowy i bezpieczny mam nadzieję, ale Sandrusia, rety, ale z niej kochana śmieszka, ucałuj ją od ciotki joanki w czółko , od Majki w oba słodziutkie dołeczki na policzkach a od Krzysia w kolanko ( jedno i drugie) ;D

Joanko, Majeczko i Krzysiu napewno przekaze Sandrusi buziaki jak tylko wstanie rano ;D ;D
Dzieki za mile slowka :)

A tu buziaczki od nas dla was ;D :-* :-* :-* :-*

fajny ten fotelik, chciałabym żeby Maks też siedział taki uśmiechnięty jak go przypinamy pasami:)))

a mogę spytać ile kosztował???

Fotelik fajny ale zawartość jeszcze fajniejsza ;D Słodka ta Sandrusia...chciałoby się ją schrupać normalnie ::)

super zakupy, aż milo pooglądać :)

też musimy się rozglądnąć za fotelikiem i krzesełkiem... tylko kiedy :(

reklama
My też mamy małego podróżnika, dostaliśmy w spadku od mojej koleżanki. Naprawdę fajny :laugh:

Sandrusi chyba też się podoba.

A Wy już wozicie dzieci w fotelikach?

Do góry