reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Taki szaliki na rzep super :-) :-) :-) muszę tylko poszukać w sklepach. W polskich sklepach są czasami tak badziewne rzeczy że strach patrzeć i do tego ceny wrrrrr.... .:-p ;-)

Co prawda to nie dział "sprzedam" naszej babyboomowej giełdy, ale nasze dzieciaczki są w podobnym rozmiarze, więc może któraś z Was odkupi ode mnie poniższe ciuszki - wszystkie trzy są bardzo ciepłe, zupełnie nowe z metkami i w cenach producenta - po prostu mam ich więcej niż Szymon potrzebuje:

Pajac w kolorze ecri ze ślicznym haftem po lewej stronie oraz na prawym rękawku; bardzo ciepły; rozpinany na całej długości z zatrzaskami w kolorze materiału; firma LAFEL; rozm. na metce 80; dł. całk. 57cm+stópka; szer. pod paszkami 32cm; dł. rękawka mierzona wraz z mankiecikiem 24,5cm; wykonane z materiału typu „baja”, skład: 53% bawełna, 47% poliester; stan: zupełnie nowy z metkami; cena: 26zł
ciuszki012za6.jpg

ciuszki013cd4.jpg

Pajac w kolorze niebieskim z aplikacją misia; wykonany z cieplutkiej termofrotki; firma LAFEL; rozm. na metce 80cm; dł. całk. 61cm+stópka; szer. pod paszkami 33cm; dł. rękawka z mankiecikiem 24,5cm; skład termofrotki: 86% bawełna, 14% poliester; stan: zupełnie nowy z metkami; cena: 30zł
ciuszki010mo7.jpg

ciuszki011ly9.jpg

Body z długim rękawkiem rozpinane na całej długości; wykonane z mięciutkiej i ciepłej frotki; firma LAFEL; rozm. na metce 80; dł. całk. 42cm; szer. pod paszkami 25cm; dł. rękawka 25cm; skład frotki: 81% bawełna, 19% poliester; stan: zupełnie nowe z metkami; cena: 16zł
ciuszki009fe0.jpg

Gdybyście były zainteresowane to piszcie na ivo26@poczta.onet.pl lub na gg 733469.

reklama
Osinko- Mam bardzo podobne (prezent od chrzestnych:-)) i sprawuje się super.
U nas można jeszcze doczepić bieguny, żeby pobujać dzidziola.

Do góry