reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

Ja mam krzesełko plastikowe firmy Meggy - Mateusz dostał w spadku po moim chrześniaku - bardzo fajne. Ostatnio kupiłam Mateuszowi super butelkę ze smoczkiem niekapkiem firmy Nuby - z normalnego niekapka nie chciał pić i znalazłam te butelkę. Teraz może się nią bawić bez obawy że bedzie cały zachlapany:-)
lolcia my tez taka butelke mamy ............fajna :tak: :tak: ..tylko jak na razie to patryk i tak z niej rzadko pije bo woli cyca:):):)....albo normalny kubeczek

reklama
Selinka pije z niekapka, ale bardzo tez lubi pic z butelki ze smoczkiem w ksztalcie dziubka /takiego jak niekapek / Nuka. Ta butelka sprawdza sie szczegolnie na spacerkach bo przy niekapku czesto selinka sie poleje a z tej buteleczki leci troszke mniej i latwie jej przelykac, poza tym Selinka jeszcze sama stabilnie nie siedzi wiec pije tylko na pol lezaco albo na lezaco.

moja mama właśnie się ze mnie strasznie uśmiała. nie kupiliśmy jeszcze fotelika, ale już kupiliśmy na allegro zabawkę do fotelika :-) :-)

moja mama właśnie się ze mnie strasznie uśmiała. nie kupiliśmy jeszcze fotelika, ale już kupiliśmy na allegro zabawkę do fotelika :-) :-)

To tak jak ja .......najpierw kupilam zabawke a pozniej wozek-spacerowke.............tylko ze ja musialam ta zabawke oddac do sklepu bo sie nie nadawala akurat do tego wozka:-) :-) :-) :-)

Terska: o tym nie pomyslałam. podobała mi się już wcześniej ta zabawka. akurat się składa, że innej firmy kupujemy fotelik. :-D
kaśka76 .....ja kuilam zabawke podobna do tej
..................a wozek z kolei kupilam jak to okreslic bez tego pałąka z przodu wiec nie mialam gdzie przywiesic tej zabawki:laugh2: :laugh2:
kaśka78 ty sie nie martw twoja bedzie oki;-) ;-)

Załączniki

• 0003797700720_AV1_500X500[1].jpg
    0003797700720_AV1_500X500[1].jpg
    80 KB · Wyświetleń: 29
Do naszego fotelika jako gratis wlasnie podobna zabawka bedzie dolaczona. Bedzie, bo fotelik odbieramy 5 listopada. Po licznych przymiarkach i ogladaniu zdecydowalismy sie na maxi coi tobi.

reklama
Asioczek: ja właśnie z maxi kupiłam playtray. a my fotelik w końcu wybraliśmy- będzie roemer ts king plus. długo debatowaliśmy nad tobim, ale po przymiarkach okazałao się, że to zbyt pionowy fotelik do naszej 600.

Do góry