reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Tereska ja porównuję w warunkach polskich :)

jak mam różnicę 200 zł to kupuje tańsze - które też jedt dobre...

plastikowe mi się podoba ale cena to 1/4 mojej pensji :(

My chcemy kupić małej huśtawkę, bo bardzo lubi być bujana w nosidełku ( ale już nikt nie ma na to siły :-)).
Czy któraś z Was ma lub też chce kupić i ma upatrzoną, bo nie wiem jaką wybrać.

KInkaP ale ile za nie zapłaciliście?? Bo ja chyba też w takim razie kupie drewniane

Nastka, zapłaciliśmy 190 zł.

Ivon, Karola dostała na chrzciny chuśtawkę, ale taką drewnianą mocowaną do futryny. Jeszcze jej nie montowaliśmy i nie było testu.
Kiedyś zastanawialismy się nad taka rozkładaną na staelażu,ale znajomi nam odradzili, bo ponoc na krótko wystarcza

Nastka ja kupiłam drewniane krzesełko na allegro z przesyłką 89 zł

bardzo dobre

dla Piotrka miałam huśtawkę drewnianą na haki do futryny - super się sprawdzała, Bartek już kilka razy się też na niej bujał :)

Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehe:laugh2:dlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo:confused:
I czy bedzie chcial lezec w lezaczku lub bujac sie na hustawce:eek:

Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac:eek:

Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehe:laugh2:dlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo:confused:
I czy bedzie chcial lezec w lezaczku lub bujac sie na hustawce:eek:

Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac:eek:

Maggusia nie wiem czy o tym samej hustawce myslimy .............ale ja ja mam w sumie od urodzenia Patryka bo dostalam od znajomych i do tej pory przyznam sie szczerze ze rzadko jej uzywalam a teraz tylko wtedy gdy widze ze maly jest spiacy i marudny to go do n iej wkladam i zasypia w 2 minuty............

reklama
Ja mam krzesełko plastikowe firmy Meggy - Mateusz dostał w spadku po moim chrześniaku - bardzo fajne. Ostatnio kupiłam Mateuszowi super butelkę ze smoczkiem niekapkiem firmy Nuby - z normalnego niekapka nie chciał pić i znalazłam te butelkę. Teraz może się nią bawić bez obawy że bedzie cały zachlapany:-)

Do góry