reklama
A
azik
Gość
Tereska ja porównuję w warunkach polskich
jak mam różnicę 200 zł to kupuje tańsze - które też jedt dobre...
plastikowe mi się podoba ale cena to 1/4 mojej pensji
jak mam różnicę 200 zł to kupuje tańsze - które też jedt dobre...
plastikowe mi się podoba ale cena to 1/4 mojej pensji
K
KingaP
Gość
KInkaP ale ile za nie zapłaciliście?? Bo ja chyba też w takim razie kupie drewniane
Nastka, zapłaciliśmy 190 zł.
Ivon, Karola dostała na chrzciny chuśtawkę, ale taką drewnianą mocowaną do futryny. Jeszcze jej nie montowaliśmy i nie było testu.
Kiedyś zastanawialismy się nad taka rozkładaną na staelażu,ale znajomi nam odradzili, bo ponoc na krótko wystarcza
A
azik
Gość
Nastka ja kupiłam drewniane krzesełko na allegro z przesyłką 89 zł
bardzo dobre
dla Piotrka miałam huśtawkę drewnianą na haki do futryny - super się sprawdzała, Bartek już kilka razy się też na niej bujał
bardzo dobre
dla Piotrka miałam huśtawkę drewnianą na haki do futryny - super się sprawdzała, Bartek już kilka razy się też na niej bujał
Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehedlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo
I czy bedzie chcial lezec w lezaczku lub bujac sie na hustawce
Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehedlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo
Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Maggusia nie wiem czy o tym samej hustawce myslimy .............ale ja ja mam w sumie od urodzenia Patryka bo dostalam od znajomych i do tej pory przyznam sie szczerze ze rzadko jej uzywalam a teraz tylko wtedy gdy widze ze maly jest spiacy i marudny to go do n iej wkladam i zasypia w 2 minuty............
reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Ja mam krzesełko plastikowe firmy Meggy - Mateusz dostał w spadku po moim chrześniaku - bardzo fajne. Ostatnio kupiłam Mateuszowi super butelkę ze smoczkiem niekapkiem firmy Nuby - z normalnego niekapka nie chciał pić i znalazłam te butelkę. Teraz może się nią bawić bez obawy że bedzie cały zachlapany:-)
Podziel się: