reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Co do kupowania krzesełka Baby Ono na allegro - zwróćcie uwagę na cenę, gdyż są sprzedający, którzy oferują to krzesełko w wersji lux sporo drożej - nic takiego nie istnieje (pytałam u dystrybutora na Polskę). Te krzesełka występują tylko w jednej wersji i w dwóch kolorach. Inna ważna rzecz to sugestia sprzedających, że dają gratis zestaw naczynek do karmienia - to nie żadna łaska z ich strony, bo te naczynka daje gratis już producent!

reklama
Tereska te krzeselko jest bardzo fajne ale ja tez musze sprawdzicz czy ja je je u siebie znajde bo z polski nie bede sprowadzac. A co do wyprawki to ja tez jestem sama z mezem w obcym kraju i mialam juz wczesniej wszystko przygotowane bo jak bym musiala isc do szpitala to nie mial by mi kto tego zrobic. Wiec przesady nie zawsze sie sprawdzaja :happy: naszczescie
ja przygladam sie wlasnie krzeselku Prima Pappa Peg Perego jest bardzo fajne i czytalam duzo pozytywnych opini o nim.

wklejam lin to takiego krzesełka o którym pisała maggusia
@KRZESEŁKO ARTI OPERA ZIELONE+stolik (133009244) - Aukcje internetowe Allegro

ale starsznie drogie, ja mam krzesełka drewniane ze stolikiem, za 84 zł (z przesyłką) i za nic w świecie nie dałabym więcej - toż to wyrzucowne pieniądze teraz, bo dzieciaki za 4 miesiące już nie będa korzystać z takich jak baby ono - alebo korzystanie będzie utrudnionie, to plastikowe z linu jest fajne ale po co kupowac coś 3 razy droższego?

polecam wszystkim krzesełko
SUPER KRZESEŁKA ZE STOLIKIEM SUPER CENA I JAKOSC (132137205) - Aukcje internetowe Allegro

Zgadzam się z Azik w całej rozciągłości w sprawie krzesełek. Też stawiam na drewniane - rozkładane:tak: :-) . Przy Darii dokupiłam szelki, a teraz mam takie krzesełko, że nie ma szans samodzielnie wyjść :-D .

mozna dopiąc szeli - ale przy Piotrku były mi niepotrezbne, a teraz mam jeszcze lepsze krzeselko - więc może też nie będą potrezbne...

e razie czego są, jeszcze po Piotrku, zresztą ten sprzedawca dokłada za chyba parę złotych takie szelki - ale trezba sprawdzoić gdzie się lepiej opłaca...

azik zgadzam sie z toba ze to krzeselko plastikowe (stolik i krzeselko)jest drogie ..............mi sie ono podobalo juz kilka miesiecy temu ....ale cena mnie zniechecala 110$
a ja kupilam je bo mi sie trafilo na promocji (tzn ostatnie juz i bez opakowania )i zaplacilam 50$.......czyli jak na tutejsze warunki moim zdaniem bardzo tanio:):)

wogole mi sie wydaje ze najlepiej kupowac te krzeselka dwuczesciowe(stolik krzeselko)-niewazne jakie plastikowe czy drewniane.....bo minie 3-4 miesiace i nasze pociechy nie beda juz siedziec w tych wysokich krzeselkach:)

reklama
Do góry