reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
dziewczyny - rozgladam sie za spacerowka. chodzi mi o to aby byla niedroga, zwinna lekka a zarazem wygodna. myslalam o Chicco Ponee XS. czy ktoras ma taki wozeczek albo sie z takim spotkala??? co myslicie o tym wozku???
Wózek Chicco Ponee XS NOWY wys.0 zł - 6 kolorów (131115642) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Chicco Ponee XS NOWY wys.0 zł - 6 kolorów (131115642) - Aukcje internetowe Allegro
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Zuzia widziałam wózek na żywo. Jest super lekki, niestety przy tym bardzo wąski Dla małego drobnego dziecka będzie idealny ale dla większego już nie bardzo. Ja jestem posiadaczką spacerówki Brevi Grillo. Jest ona bardzo podobna do Chocco ponee i niestety tak jak Chicco jest wąska ale leciutka. Jeszcze do zimy nim pojeździmy ale na wiosnę napewno się nie nada. Muszek ma pół roczku, waży około 10kg i siedząc w wózku jest dosyć ściśnięty, jak śpi tak samo, jak śledzik No ale ja chciałam przede wszystkim wózek lekki, bo mieszkam w bloku na 3 piętrze i taki właśnie jest Brevi Grillo oraz Chicco Ponee XS. Jeśli mogłabym coś doradzić, to fajnie prezentuje się Chicco ct 0,4. Jest trochę cięższy od ponee ale też śmiało można go znosić po schodach razem z dzieckiem. Ma duże kółka, jest szerszy i wygląda ślicznie Myślę, że nadałby się nawet na zimę, na śnieg. I gdyby nie cena, już byłby mój Niestety koszt tej spaceróweczki to 629zł :-(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
To dokładnie ten model, tutaj trochę taniej niż u mnie w sklepie
Wózek Chicco CT 0,4 Winter wys.0 zl + BARIERKA (130328946) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam
Wózek Chicco CT 0,4 Winter wys.0 zl + BARIERKA (130328946) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam
Zuzia24
dzieki ch-aga chyba jednak poszukam czekos innego ;(
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Zuzia ja widziałam Chicco Pony Xs i na pierwszy rzut oka jest rewelacyjny, ale:
!)ma malutkie kółka
2)jest bardzo wąski
3)siedzenie nie rozkałada się na cłkowicie płasko
i 4) dla mnie najważneijsze - nie ma przgródki między nóżkami a ja nie przypinam Oskara pasami, bo on zawsze zbliza się maxymalnie do pałąką i macha nóżkami. My mamay ten wózek:
i jesteśmy z niego bardzo zadowolenie - kupiliśmy go w carreforze za 359 zł, bo była promocja (w sklepach jest po około 450) i jest ow iele lepszy od Pony Xs i tańszy. Tylko w komplecie nei było folii i okrycia na nózki a w pony jest.
!)ma malutkie kółka
2)jest bardzo wąski
3)siedzenie nie rozkałada się na cłkowicie płasko
i 4) dla mnie najważneijsze - nie ma przgródki między nóżkami a ja nie przypinam Oskara pasami, bo on zawsze zbliza się maxymalnie do pałąką i macha nóżkami. My mamay ten wózek:
i jesteśmy z niego bardzo zadowolenie - kupiliśmy go w carreforze za 359 zł, bo była promocja (w sklepach jest po około 450) i jest ow iele lepszy od Pony Xs i tańszy. Tylko w komplecie nei było folii i okrycia na nózki a w pony jest.
ivka76
karolkaz
reklama
pytia
Jaś uwielbia ostatnio podróżować na siedząco, ale w ten sposób, że oparcie ma rozłożone na płasko, a sam siedzi pośrodku wózka (z przodu, od nóżek ma wózek jeszcze zabudowany) i trzyma się rączkami boków. A minkę ma przy tym dumną jak paw. Z tego powodu kupiliśmy takie szeleczki, którymi można przypiąć dziecko w wózku, bo te oryginalne, pięciopunktowe pasy ograniczają ruchy. A tak może sobie w wózeczku brykać, a wiem, że nie wypadnie.
Podziel się: