reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Zuzia widziałam wózek na żywo. Jest super lekki, niestety przy tym bardzo wąski :no: Dla małego drobnego dziecka będzie idealny ale dla większego już nie bardzo. Ja jestem posiadaczką spacerówki Brevi Grillo. Jest ona bardzo podobna do Chocco ponee i niestety tak jak Chicco jest wąska ale leciutka. Jeszcze do zimy nim pojeździmy ale na wiosnę napewno się nie nada. Muszek ma pół roczku, waży około 10kg i siedząc w wózku jest dosyć ściśnięty, jak śpi tak samo, jak śledzik :baffled: No ale ja chciałam przede wszystkim wózek lekki, bo mieszkam w bloku na 3 piętrze i taki właśnie jest Brevi Grillo oraz Chicco Ponee XS. Jeśli mogłabym coś doradzić, to fajnie prezentuje się Chicco ct 0,4. Jest trochę cięższy od ponee ale też śmiało można go znosić po schodach razem z dzieckiem. Ma duże kółka, jest szerszy i wygląda ślicznie :laugh2: Myślę, że nadałby się nawet na zimę, na śnieg. I gdyby nie cena, już byłby mój :cool2: Niestety koszt tej spaceróweczki to 629zł :nerd: :-(
Pozdrawiam

Zuzia ja widziałam Chicco Pony Xs i na pierwszy rzut oka jest rewelacyjny, ale:
!)ma malutkie kółka
2)jest bardzo wąski
3)siedzenie nie rozkałada się na cłkowicie płasko
i 4) dla mnie najważneijsze - nie ma przgródki między nóżkami a ja nie przypinam Oskara pasami, bo on zawsze zbliza się maxymalnie do pałąką i macha nóżkami. My mamay ten wózek:
i jesteśmy z niego bardzo zadowolenie - kupiliśmy go w carreforze za 359 zł, bo była promocja (w sklepach jest po około 450) i jest ow iele lepszy od Pony Xs i tańszy. Tylko w komplecie nei było folii i okrycia na nózki a w pony jest.

A kto się orientuje jakie nosidełkea turystyczne ( te ze stelażem, na plecy ) są dobre??? bo może jeszcze udałoby się gdzieś w tym roku wyskoczyć z małą na plecach ......:cool2:

reklama
Jaś uwielbia ostatnio podróżować na siedząco, ale w ten sposób, że oparcie ma rozłożone na płasko, a sam siedzi pośrodku wózka (z przodu, od nóżek ma wózek jeszcze zabudowany) i trzyma się rączkami boków. A minkę ma przy tym dumną jak paw. Z tego powodu kupiliśmy takie szeleczki, którymi można przypiąć dziecko w wózku, bo te oryginalne, pięciopunktowe pasy ograniczają ruchy. A tak może sobie w wózeczku brykać, a wiem, że nie wypadnie.

Do góry