reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
faktycznie ubranka Mothercare są dobrej jakości tylko drogie są okrutnie :mad: - mi się udało kupić kilka ich rzeczy na allegro za rozsądne pieniądze ;D (czyt. 10- 15 zl a nie 100);
całe szczęście Krzymek dostaje też duzo ubrań od siostry Piotrka z Norwegii i od znajomych - uff...

Racja dziewczyny Mothercare swietny sklep uwielbiam tam chodzic a jakosc ciuszkow naprawde dobra na dodatek jak idziesz tam z Maluszkiem moze pobawic sie kazda zabawka i moze polezec w roznych lozeczkach z zabawkami a kazda mama na spokojnie moze powybierac co malenstwu sie podoba.
Teraz to i ja chyba bede na allegro sprzedawac te ciuszki bo mam ich zatrzesienie hehe ::) ale nie w duzych cenach choc naprawde sa one drogie to oplaca sie je kupic.

kurcze dziewczyny bylam w 100%przekonana do drewnianego fotelika a ostatnio na tvn style opowiadali o wadach i zaletach wszystkich fotelikow i tez drewniany niestety ma wiecej wad:-(

no zobaczymy jak juz bede kupowala to na miejscu (taj jak wozek wybieralam az do zamkniecia sklepu a i tak lipny wybralismy) sie zastanowie jeszcze bo teraz jestem totalnie zamroczona

Ja miałam dla Jasia drewniany fotelik i według mnie ma on kilka wad: trzeba je dzwigac (nieraz z dzieckiem), niie ma pasów (nie można dziecka zostawic nawet na chwile), nie ma regulowanego oparcia, z blatu wszystko spada. Zalety to takie że jest tani i później dziecko ma stolik i krzesełko Teraz dla Mai kupiliśmy chicco poprostu bajka: ma kółka (nie trzeba dzwigac), blat jest duży i raczej nic nie spadnie, są pasy (można na chwile zostawic dziecko samo) tylko kosztuje 650zł.

Ja miałam dla Jasia drewniany fotelik i według mnie ma on kilka wad: trzeba je dzwigac (nieraz z dzieckiem), niie ma pasów (nie można dziecka zostawic nawet na chwile), nie ma regulowanego oparcia, z blatu wszystko spada. Zalety to takie że jest tani i później dziecko ma stolik i krzesełko Teraz dla Mai kupiliśmy chicco poprostu bajka: ma kółka (nie trzeba dzwigac), blat jest duży i raczej nic nie spadnie, są pasy (można na chwile zostawic dziecko samo) tylko kosztuje 650zł.
Kasia ja mam krzeselko plastikowe i tez mozna go pozniej przeksztalcic na stolik i krzeselko ..................
dawniej sie tez zastanawialam nad krzeselkiem drewniane czy plastikowe(o ile mozna je tak nazwac:))....i szczerze mowiac bylam bardziej za drewnianym....ale trafilo mi sie na promocji plastikowe (2w jednym )i jestem bardzo zadowolona:tak: ;-)

Kasiula- ja też zdecyduje się na plastikowy uważam że ma więcej zalet niż drewniany. Ok więcej kosztuje , ale tm chyba nie warto oszczędzać.:-) :-)

Ja ogladalam drewniane krzeselka oczywiscie bardzo podoba mi sie to ze maja stolik itp ale moim zdaniem nie sa az tak bezpieczne i wygodne nie maja pasow i regulacji w oparciu.Dlatego stwierdzilam ze kupie zwykle plastikowe a kiedys tam jak synek bedzie malowal kupie mu caly zestaw stoliczek i krzeselko:happy:

reklama
Ja ogladalam drewniane krzeselka oczywiscie bardzo podoba mi sie to ze maja stolik itp ale moim zdaniem nie sa az tak bezpieczne i wygodne nie maja pasow i regulacji w oparciu.Dlatego stwierdzilam ze kupie zwykle plastikowe a kiedys tam jak synek bedzie malowal kupie mu caly zestaw stoliczek i krzeselko:happy:
ja kupilam plastikowe ....z pasami ..z regulacja w oparciu no i tez rozkladaja sie pozniej na stolik i krzeselko.........
..a mi jest nawet teraz wygodniej uzywac tylko krzeselka bez tej podstawy bo łatwiej przestawic kkrzeselko do pokoju czy do kuchni i malo miejsca zajmuje;-)
Amazon.com: Transition High Chair/Table and Chair Marina: Baby

Załączniki

• krzeselko1.jpg
    krzeselko1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 28
  • krzeselko2.jpg
    krzeselko2.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 29
Do góry