reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

dziewczyny poradźcie mi!!! hcę kupić nową spacerówkę Agatce, ma ona mieć:
- duże koła, mogą być 4, albo 3 - obojętnie
- ma mieć rozkładane do pozycji leżącej siedzenie
- pasy pięciopunktowe
- obudowaną budkę
- ma się ładnie składać do auta
- ma być niedroga ;) - do 400zł
- ma mieć ochronę na nóżki na zimę /mój wózek nie ma i skreślam go/

są takie wózki???? aha, nie chcę małych kółeczek plastikowych

kurcze, byłam dziś w sklepie i nic nie ma ciekawego, w każdym wózku mini kółka, głównie były spacerówki parasolki, takie niewygodne, cieniutkie...

reklama
Osinka, cięzko o spacerówkę z duzymi kołami - pompowanymi

ja mam peg perego - ale ona jest droga, dosyć podoibne na kółkach ok 20 cm są wózki bebe design (lub bebe dreams) one kosztują do ok 400 zł
częśc dziewczyn takie ma
Baby Design

osinka jeszcze raz do ciebie piszę, bo chcialam edytować i zniknęło mi pół wiadomości i wszystkie linki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
osinko może tu coś znajdziesz?
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=49626822&v=2&s=0
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
ja lubię to forum, bo dużo momowych rad i spostrzeżeń :)
ja mam peg perego i gdyby nie ta cena to bardzo gorąco bym ci go poleciła. Mamy model Atlantico, który już nie jest od tego roku produkowany i można go np. na Allegro kupić taniej (nowe widziałam już po ok. 800 zł).

Nie wiem czy słyszałyście, ale podobno wózki z listy trujących są już w Europie wycofywane a na sprzedawców są nakładane kary za sprzedaż!!! Ciekawe czy i u nas tak będzie????

Dziewczyny czy kupujecie już na zimę kombinezony?????
Jeśli tak to w jakim rozmiarze?????
Miłek teraz nosi 74 i nie wiem czy kombinezon kupować na 80-coś tam???
I jeszcze jedno pytanie kupujecie takie gdzie ew. można zdjąć ocieplane paputki i założyć buciki, bo nasze maluchy już chyba będą w zimę chodzić i takie bez możliwości założenia bucików się nie sprawdzą????

Inka ja zamierzam kupić kombinezon jednoczęściowy z odpinanymi paputkami. Rozmiar napewno 80 a i tak obawiam się, że nie starczy na całą zimę :shocked2:
Pozdrawiam

reklama
Ja mialam taki kombinezonik z odpinanymi paputkami i rekawiczkami jak Brian sie urodzil te odpinane paputki i rekawiczki rewelacja poniewaz zawsze mozna zalozyc jakies inne buciki lub rekawiczki a teraz jak dzieciaczki zaczna chodzic to Inka masz racje niezle sie sprawdza z odpinanymi a ja wlasnie myslalam jaki tu kombinezonik kupic i chyba kupie taki 6-9mc albo od 9-12 bo tutaj dziwne sa te numeracje:happy2:
Myslalam tez o kombinezoniku z puchatego/wlochatego polarka ale znow on nie ma odpinanych bucikow a rekawiczki bede musiala dokupic wlasnie sie musze zastanowic poniewaz te z materialu yy takiego jak kurtka to Brian wygladal lekko jak kosmonauta i lezal sztywno nie wydaje mi sie zeby teraz dobrze sie czul w takim kombinezonie bo bardzo jest ruchliwy wiec chyba lepszy z polarka hehe ale namoncilam:-D

Do góry