reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

jeszcze jedno zdjecie:);-) ;-)

Załączniki

• krzeselko3.jpg
    krzeselko3.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Tereska swietne to krzeselko tylko szkoda ze u nas w U.K nie widzialam takich plastikowych sa tylko takie wysokie bardzo:eek:no i malo dalas za to krzeselko rewelacja!
Ja jak nie znajde podobnego do twojego;-) to kupie to ktore widac nizej.

Maggusia ....poszukaj w internecie bo to dosc znana firma .....
normalnie to moje krzesełko kosztuje okolo 110$.....tylko ze ja kupiłam ostatnie juz i nie mieli na niego pudełka i sprzedali mi go za 50 $.....cena mnie skusiła:):)...ale jest rewelacyjne:tak:
To twoje tez fajne;-)
a tak wogole to i tak sa duzo tańsze niz w polsce......:szok:
Maggusia tesknie za domem..... ale jak sobie pomysle co moge tutaj kupic Patrickowi (zabawki ,ubranka itp)........;-) to w Polsce ani na 1/3 takich rzeczy bym sobie nie pozwoliła.

Tereska wlasnie ja tez jestem zdecydowanana to pierwsze od poczatku wogole to bylam zobaczyc w sklepie to na zdjeciu numer 1 i to na zdjeciu numer 2 to powiem ci ze to pierwsze zrobilo wrazenie tylko ze wszystkie tu widzialam wyoski krzeselka:eek:
A tobie chodzi o ta mate o oparcietak:confused:bo wlasnie ono jest cale wykonane z tego ta mata nie jest zawieszona:tak:
Wiesz mi tez sie teskni ale w sumie z takich samych powodow tu jestem jak opisalas.
Wogole to podziwiam ludzi ktorzy sami sie utrzymuja bez pomocy nikogo(np rodzicow) w pl i jeszcze maja gromadke dzieci i potrafia im zapewnic byt
Lecz powiem ci ze np tu nie mamy rodzicow a nawet nikt nam tutaj nie pomaga w dodatku obcy kraj zdani na siebie tylko
:happy:

reklama
Do góry