reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no i dałam za niego tylko okolo 150 zł.......bo kupilam na promocji
Tereska swietne to krzeselko tylko szkoda ze u nas w U.K nie widzialam takich plastikowych sa tylko takie wysokie bardzono i malo dalas za to krzeselko rewelacja!
Ja jak nie znajde podobnego do twojego;-) to kupie to ktore widac nizej.
Ja jak nie znajde podobnego do twojego;-) to kupie to ktore widac nizej.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Maggusia ....poszukaj w internecie bo to dosc znana firma .....
normalnie to moje krzesełko kosztuje okolo 110$.....tylko ze ja kupiłam ostatnie juz i nie mieli na niego pudełka i sprzedali mi go za 50 $.....cena mnie skusiła...ale jest rewelacyjne
To twoje tez fajne;-)
a tak wogole to i tak sa duzo tańsze niz w polsce......
Maggusia tesknie za domem..... ale jak sobie pomysle co moge tutaj kupic Patrickowi (zabawki ,ubranka itp)........;-) to w Polsce ani na 1/3 takich rzeczy bym sobie nie pozwoliła.
normalnie to moje krzesełko kosztuje okolo 110$.....tylko ze ja kupiłam ostatnie juz i nie mieli na niego pudełka i sprzedali mi go za 50 $.....cena mnie skusiła...ale jest rewelacyjne
To twoje tez fajne;-)
a tak wogole to i tak sa duzo tańsze niz w polsce......
Maggusia tesknie za domem..... ale jak sobie pomysle co moge tutaj kupic Patrickowi (zabawki ,ubranka itp)........;-) to w Polsce ani na 1/3 takich rzeczy bym sobie nie pozwoliła.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
mi sie chyba bardziej to pierwsze podoba .....tylko ciekawe jak sie ta zawieszona "mata"sprawdza
chociaz to drugie tez fajne .......Maggusia szczerze mówiac nie wiem które
chociaz to drugie tez fajne .......Maggusia szczerze mówiac nie wiem które
Tereska wlasnie ja tez jestem zdecydowanana to pierwsze od poczatku wogole to bylam zobaczyc w sklepie to na zdjeciu numer 1 i to na zdjeciu numer 2 to powiem ci ze to pierwsze zrobilo wrazenie tylko ze wszystkie tu widzialam wyoski krzeselka
A tobie chodzi o ta mate o oparcietakbo wlasnie ono jest cale wykonane z tego ta mata nie jest zawieszona
Wiesz mi tez sie teskni ale w sumie z takich samych powodow tu jestem jak opisalas.
Wogole to podziwiam ludzi ktorzy sami sie utrzymuja bez pomocy nikogo(np rodzicow) w pl i jeszcze maja gromadke dzieci i potrafia im zapewnic byt
Lecz powiem ci ze np tu nie mamy rodzicow a nawet nikt nam tutaj nie pomaga w dodatku obcy kraj zdani na siebie tylko
A tobie chodzi o ta mate o oparcietakbo wlasnie ono jest cale wykonane z tego ta mata nie jest zawieszona
Wiesz mi tez sie teskni ale w sumie z takich samych powodow tu jestem jak opisalas.
Wogole to podziwiam ludzi ktorzy sami sie utrzymuja bez pomocy nikogo(np rodzicow) w pl i jeszcze maja gromadke dzieci i potrafia im zapewnic byt
Lecz powiem ci ze np tu nie mamy rodzicow a nawet nikt nam tutaj nie pomaga w dodatku obcy kraj zdani na siebie tylko
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Maggusia chodzi mi o ta mate zawieszona pod krzeselkiem...
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
jednak chyba ten pierwszy ....nawet kolorystycznie bardziej mi sie podoba ........nie wiem jak tam z funkcjami u niego ale .......wyglada fajniejszy;-)
Podziel się: