reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja mam dla Agaty:
1. ortalionowe spodnie na szelkach + kurtkę - muszę dokupić rękawiczki i butki - na 70cm - chyba nie zdążymy ubrać hihi
2. grube polarkowe spodnie na szelkach + kurtkę - j.w. - na 75cm
3. grube polarkowe spodnie na szelkach + kurtkę - j.w. - na 80cm
zastanawiam się nad kombinezonem z nóżkami i łapkami ;-)
1. ortalionowe spodnie na szelkach + kurtkę - muszę dokupić rękawiczki i butki - na 70cm - chyba nie zdążymy ubrać hihi
2. grube polarkowe spodnie na szelkach + kurtkę - j.w. - na 75cm
3. grube polarkowe spodnie na szelkach + kurtkę - j.w. - na 80cm
zastanawiam się nad kombinezonem z nóżkami i łapkami ;-)
A
azik
Gość
z mich doświadczeń z Piotrkiem - dużo wygodniejsze są kombinezony jednocześciowe nić dwuczęściowe - dziecko jak siedzi w wózku to kurteczka mu się zawija, albo jak wyjdzie na śnieg to mu śnieg wpada pod kurtkę...
ale jak isę już ma to się nie przeskoczy, ja też dostałam dwuczęściowe i z oszczędności nie kupię innych, ale mam jeszcze poi Piotrku jednoczęściowe i od koleżanki z bloku jeszcze 3 - (tak sie wymieniamy ciuszkami, ona ma starszego synka o 3 miesiące)
więc poradze sobie bez problemu
nawet dla Piotrka stara, sie kupić jednocześciowe - mimi że ma już 2,5 roczku. - ani go nie zawieje, ani nic się nie podwinie - zawsze luniłam jednoczęściowe ubranka...
a co do rozmiaru to ja dla Bartka rozmiar 86-92 mam
ale jak isę już ma to się nie przeskoczy, ja też dostałam dwuczęściowe i z oszczędności nie kupię innych, ale mam jeszcze poi Piotrku jednoczęściowe i od koleżanki z bloku jeszcze 3 - (tak sie wymieniamy ciuszkami, ona ma starszego synka o 3 miesiące)
nawet dla Piotrka stara, sie kupić jednocześciowe - mimi że ma już 2,5 roczku. - ani go nie zawieje, ani nic się nie podwinie - zawsze luniłam jednoczęściowe ubranka...
Zuzia24
Fanka BB :)
my mamy kombinezon jednoczesciowy a raczej dwa tylko w roznych rozmiarach. a i tak mamy spiworek do wozka wiec mysle ze moja Zuza nie zmarznie w zimie bo nawet tutaj mrozow nie ma hihihihi
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
z mich doświadczeń z Piotrkiem - dużo wygodniejsze są kombinezony jednocześciowe nić dwuczęściowe - dziecko jak siedzi w wózku to kurteczka mu się zawija, albo jak wyjdzie na śnieg to mu śnieg wpada pod kurtkę...
ja tez kupilam jednoczesciowy.....i mysle ze jest praktyczniejszy......owszem dwuczesciowe mi sie bardzo podobaja -bo akurat widzialam bardzo ładne...nawet duzo ładniejsze niz te jednoczesciowe .........no ale coz nie bede "ładnosci "przedkładać nad zdrowie bobasa;-)
K
KingaP
Gość
Milla, ale przecież w jednoczęściowym kombinezonie możesz zdjąć tylko górę
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Ja także jestem zwolenniczką jednoczęściowych ubranek...... na zimę ma dla Antosia dwa kombinezoniki jednoczęściowe jeden beżowy drugi bordowy..... mają kapturki i rękawiczki oraz buciki. Kapturki mają takie śmieszne uszka.:-) :-) :-)
Ale kupiłam niedawno super kurteczkę z H&M- takż grubą na polarku i jest cała dzinsowa
Ale kupiłam niedawno super kurteczkę z H&M- takż grubą na polarku i jest cała dzinsowa
Podziel się: