reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Tereska fajne to krzeselko bo pozniej mozesz zrobic z niego stoliczek i malenstwo bedzie np rysowac dla was obrazki swietna sprawa!

Fionka prosimy o fotki.

Maggusia pisze:
Tereska fajne to krzeselko bo pozniej mozesz zrobic z niego stoliczek i malenstwo bedzie np rysowac dla was obrazki swietna sprawa!
Maggusia...ja je bardzo lubie bo teraz uzywam tylko to krzeselko (male bez podstawy czyli stolika ).....jest bardzo wygodne i malo miejsca zajmuje a jak bede chciala wyzsze to polacze z cala reszta ...no i faktycznie mozna je pozniej wykorzystac jak maly podrosnie:):)

My tez za niedlugo musimy zaopatrzec sie w krzeselko do jedzenia ale jak narazie mam jeszcze czas bo maly sam nie siada tylko jak jezdzi w spacerowce to podnosi sie do siadania chwytajac raczkami za rureczki wiec jak narazie karmie w lezaczku tylko pozniej caly jest umorusany bo Brian tupie nozka ciagle w niego i lezaczek sie buja w te i wewte.
W sumie juz upatrzylam sobie krzeselko ale jeszcze nie jestem do konca zdecydowana chcialam zalaczyc zdjecie ale dlaczego nie da sie w zalacznikach???????????
ok wiec wysylam linka do strony internetowej co myslicie o takim krzeselku?
http://www.mothercare.com/invt/ly1547&bklist=icat,4,shop,shohighchairs,highighchairs

azik to podobnie jak OLa, tyle że warzy troche mniej ;) jakieś 13 kilo
też ma zwykłe drewniane krzesełko, "przedpotopowe" nikt nie wie po kim ;D
Michał mi je elegancko pomalował i jestem zadowolona, teraz posłuży Maksiowi
ale to dopiero jak badzie pewnie siedział :)

azik pisze:
wiecie, ja mam przy Piotrku i teraz tekir kupię LBartkowi...

takie zwykłe drewniane i tanie !!!

np takie
http://www.allegro.pl/item122862090_drewniane_krzeselko_do_karmienia_najtaniej_.html

od 7 miesiąva do tej pory Piotrek go używa i nadal się mieści mimo swoich 17 kg :)
super
azik baardzo fajne to krzeselko.....i tez z tego co widze potem rozklada sie na stolik i krzeselko.....mi szczerze mowiac tez bardziej sie podobalo krzeselko (stolik i rkrzeselko w jednym) z drewna no ale bylo duzo drozdze od tego co kupilam

ja tez od poczatku bylam za takim krzeselkiem jest o wiele tansze ale dodatkowo sluzy dluzej ja na pewno sie w takie zaopatrze ale juz w londynie

reklama
Kasiula Matula zobacz sobie tego linka co wyslalam wyzej z krzeselkiem to najpopularniejszy sklep w Anglii ;) nazywa sie Mothercare i jeszcze jeden jest Mamas&Papas oraz Adams i tani Primark.
P.S. ten link wyslalam do sklepu Mothercare.

Do góry