reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

właśnie gadałam o foteliku z Krzyśiem. okazało się, że on już rozglądał się - wyszło mu, że concord trimax, chciałby jeszcze zopbaczyć fotel co się nazywa zooty czy jakś tak. i jeszcze z firmy jane fotelik co ma isofix, ale nie wiem co to je

reklama
osinka pisze:
dziewczynki, rozglądacie się powoli za ciuszkami na zimę dla dzieci?? chodzi mi o kombinezon... Agata teraz nosi ubranka na 74cm, jakiej wielkości kupić jej kombinezon?? moj Gagatek rosnie jak na drożdżach... ::)

Osinka, ja stwierdziłam, że będę kupować na bieżąco, bo tak naprawdę nie wiem jak Filip będzie dalej rósł. Nie wiadomo czy może nie zatrzyma się dłużej na obecnym 68/74 albo może nagle dużo skoczyć...  ::)
A gdyby nagle chwyciły siarczyste mrozy to zawsze jakiś sklep będzie czynny ;) ;) ;)

kaśka76 pisze:
ja znalazłam takie cóś http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=2874
ale nie wiem czy będzie u mnie na wsi do oglądania

Kaska to byl jeden z moich pierwszych typow, ale w testach fotelikow, pomimo ogólnej wysokiej oceny nie podobaja mi się jego minusy
http://www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=547 U nas niestety tez nie ma go w sklepie do przyiarki.
... I nie wiem jak z materialem, znajomi ogolie chwala Concordy więc muszę się im bliżej przyjrzeć.

Kaska a ISOFIX to jest:

Coraz więcej samochodów posiada w wyposażeniu seryjnym mocowania ISOFIX lub też stwarza możliwość zamontowania tego typu mocowań. RÖMER DUO plus posiada jedyny w swoim rodzaju system antyprzechyleniowy, dający ograniczenie ruchu przechylenia względnie obrotu, zredukowane wartości przemieszczenia głowy, zmniejszone wartości obciążeń. Czyni to fotelik RÖMER DUO plus najbezpieczniejszym w swojej klasie, co potwierdziły europejskie testy bezpieczeństwa 52 rodzajów fotelików :) Wyprodukowane w całości w Niemczech.

To z reklamy fotelika RÖMER DUO plus ale on jest w przedziale 9-18 i dosyć drogi u nas w sklepie bez znizki około 1200zl. No, ale sprzedawca jak o nim opowiadał to normalnie prawie orgazm osiągnął.
Co do ubrań na zimę jeszcze czekam, bo spodnie które myślałam ze beda dobre jesienia juz teraz Majka nosi i nogawki powoli robia sie krotkie. A sa rozmiaru 80. Wiec nie wiem czy na zime bedzie Maja nosila 80 czy 86

Asioczek: no ten minus, to nie brzmi zbyt dobrze. Krzysiek mój już się napalił na concorda, marudzi tylko, że nie wiem czy są żółte ........ - bez komentarza. nie wiem po co mu ten super brudzący kolor. a co do sprzedawcy - zawsze się tak rozujszają byle coś sprzedać nieważne czy coś porządnego czy jakiś bubel

Asioczek: uuuuuuuuu Concord licho wypadł w testach.... i nasza teoria na temat fotelika upadła. chyba jednak kupimy 9-18kg, a potem 15-36kg.

reklama
Do góry