reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no patrz asioczek, właśnie o Tobie (i foteliku) myślałam...
my w końcu nie kupiliśmy przed wyjazdem fotelik,a bo lało i nie było jak podjechać do sklepu
dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
maxi cosi były po 575zł
mnie spodobał się fotelik ramatti albo brevi - muszę poczytać o nich w internecie, natomiast Krzyśkowi fotelik firmy babybus - nic o niej nie wiem
foteliki były w cenach od 293zł do 450zł
my w końcu nie kupiliśmy przed wyjazdem fotelik,a bo lało i nie było jak podjechać do sklepu
dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
maxi cosi były po 575zł
mnie spodobał się fotelik ramatti albo brevi - muszę poczytać o nich w internecie, natomiast Krzyśkowi fotelik firmy babybus - nic o niej nie wiem
foteliki były w cenach od 293zł do 450zł
asioczek
Fan(ka)
Osinko po moim obecnym doświadczeniu wiem, że fotelik z Majką pod pacha musze kupować. Na prezentacji i opisie w Kiddy możliwa była regulacja oparcia ... na slajdach tak fajnie to wyglądało i w opisie również a w realu totalna porażka. Dla takich maluchów jak nasze przewidziane jest niby superbezpieczne rozwiązanie z pałąkiem --- ta tylko Maja już teraz się nie domyka - a aż tak gruba nie jest. wykonanie jest ok ale dla starszego dziecka siedzisko jest strasznie twarde więc jutro kurier zabierze przesyłkę.
Też oglaam teraz info o Ramatti
Też oglaam teraz info o Ramatti
osinka pisze:dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
Osinka!!!!! byliście dziś na usg bioderek???? w Klimontowie w Centrum Pediatri?????? Bo my dziś tam byliśmy właśnie na usg bioderek.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon pisze:osinka pisze:dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
Osinka!!!!! byliście dziś na usg bioderek???? w Klimontowie w Centrum Pediatri?????? Bo my dziś tam byliśmy właśnie na usg bioderek.
ale jaja!!!! pewnie że tam byłam!!! kurcze!!! szkoda, że się nie zgadałyśmy!
my byliśmy około 13, mieliśmy nr 20, a Ty??
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon pisze:Ale jaja!!!!!!! My byłyśmy wcześniej, miałyśmy nr 10 i o 12,30 już byłyśmy po wizycie ;D
A tak na marginesie, to bioderka mojej córy są w porządku.
to pewnie w drodze z parkingu do szpitala się mijałyśmy ;D szkoda, że się nie poznałyśmy!!
moja Agata też ma bioderka ok
kontrola w 8 miesiącu, a u Ciebie??
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon pisze:My nie. Lekarz powiedział tylko, żeby nie przyspieszać siadania i chodzenia, tylko poczekać, aż córka sama zacznie siadać i chodzić. ( Ja to oczywiście wiem ;D ;D)
nam też to mówił :laugh:
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
dziewczyny, qurcze ale ceny tych fotelikow :-[
my juz jezdzimy w spacerowce i bartus calkiem jest zadowolony- bo wreszcie nikt mu swiata nie zaslania ale musial miec chwile na przyzwyczajenie sie
moze fotke jakas wrzuce ???
ivon i osinka: qurcze ale mialybyscie potkanko
co do kombilezonu to dostalam w prezencie taki 74/80 wiec chyba jeszcze nam wystarczy i jest ze zdejmowanymi stopkami (wiec ewentualne buciki wchodza w gre )
my juz jezdzimy w spacerowce i bartus calkiem jest zadowolony- bo wreszcie nikt mu swiata nie zaslania ale musial miec chwile na przyzwyczajenie sie
moze fotke jakas wrzuce ???
ivon i osinka: qurcze ale mialybyscie potkanko
co do kombilezonu to dostalam w prezencie taki 74/80 wiec chyba jeszcze nam wystarczy i jest ze zdejmowanymi stopkami (wiec ewentualne buciki wchodza w gre )
Podziel się: