reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

A my dzisiaj dostalismy nasz fotelik a jutro jednak go odsylam. Jednak bez obejrzenia w realu zakup okazał sie niewypalem. No ale dzieki temu maz starcil argumenty na fotelik 9-36 :) Wiec moze na 9-18 sie da skusic.

reklama
no patrz asioczek, właśnie o Tobie (i foteliku) myślałam...
my w końcu nie kupiliśmy przed wyjazdem fotelik,a bo lało i nie było jak podjechać do sklepu

dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
maxi cosi były po 575zł
mnie spodobał się fotelik ramatti albo brevi - muszę poczytać o nich w internecie, natomiast Krzyśkowi fotelik firmy babybus - nic o niej nie wiem
foteliki były w cenach od 293zł do 450zł

Osinko po moim obecnym doświadczeniu wiem, że fotelik z Majką pod pacha musze kupować. Na prezentacji i opisie w Kiddy możliwa była regulacja oparcia ... na slajdach tak fajnie to wyglądało i w opisie również a w realu totalna porażka. Dla takich maluchów jak nasze przewidziane jest niby superbezpieczne rozwiązanie z pałąkiem --- ta tylko Maja już teraz się nie domyka - a aż tak gruba nie jest. wykonanie jest ok ale dla starszego dziecka siedzisko jest strasznie twarde więc jutro kurier zabierze przesyłkę.

Też oglaam teraz info o Ramatti :)

osinka pisze:
dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza  :laugh: za duży wybór...

Osinka!!!!! byliście dziś na usg bioderek???? w Klimontowie w Centrum Pediatri?????? Bo my dziś tam byliśmy właśnie na usg bioderek.

ivon pisze:
osinka pisze:
dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...

Osinka!!!!! byliście dziś na usg bioderek???? w Klimontowie w Centrum Pediatri?????? Bo my dziś tam byliśmy właśnie na usg bioderek.

ale jaja!!!! pewnie że tam byłam!!! kurcze!!! szkoda, że się nie zgadałyśmy!
my byliśmy około 13, mieliśmy nr 20, a Ty??

Ale jaja!!!!!!! My byłyśmy wcześniej, miałyśmy nr 10 i o 12,30 już byłyśmy po wizycie ;D
A tak na marginesie, to bioderka mojej córy są w porządku.

ivon pisze:
Ale jaja!!!!!!! My byłyśmy wcześniej, miałyśmy nr 10 i o 12,30 już byłyśmy po wizycie ;D
A tak na marginesie, to bioderka mojej córy są w porządku.

to pewnie w drodze z parkingu do szpitala się mijałyśmy ;D szkoda, że się nie poznałyśmy!!
moja Agata też ma bioderka ok

kontrola w 8 miesiącu, a u Ciebie??

My nie. Lekarz powiedział tylko, żeby nie przyspieszać siadania i chodzenia, tylko poczekać, aż córka sama zacznie siadać i chodzić. ( Ja to oczywiście wiem ;D ;D)

reklama
dziewczyny, qurcze ale ceny tych fotelikow :-[

my juz jezdzimy w spacerowce :D i bartus calkiem jest zadowolony- bo wreszcie nikt mu swiata nie zaslania :D ale musial miec chwile na przyzwyczajenie sie ;)

moze fotke jakas wrzuce ???

ivon i osinka: qurcze ale mialybyscie potkanko :)

co do kombilezonu to dostalam w prezencie taki 74/80 wiec chyba jeszcze nam wystarczy i jest ze zdejmowanymi stopkami (wiec ewentualne buciki wchodza w gre ;) )

Do góry