reklama
asioczek
Fan(ka)
Kaska wlasnie zbieram informacje na temat fotelikow, najpierw zrobilam liste co fotelik ma miec a teraz zaczynam szukac opinii uzytkownikow.
Chcemy fotelik bezpieczny im wiecej gwiazdek tym lepiej, stabilny, z oddychającym obiciem, z rozkładanym soparciem do pozycji półleżącej. cały czas się waham czy 9-18 czy 9-36. A jeszcze chcemy podjechac do sklepu i je na żywo obejrzeć i Majkę przymierzyć i sprawdzic jak do samochodów pasuje.
Chcemy fotelik bezpieczny im wiecej gwiazdek tym lepiej, stabilny, z oddychającym obiciem, z rozkładanym soparciem do pozycji półleżącej. cały czas się waham czy 9-18 czy 9-36. A jeszcze chcemy podjechac do sklepu i je na żywo obejrzeć i Majkę przymierzyć i sprawdzic jak do samochodów pasuje.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Asioczek, to jeśli możemy prosić napisz potem o tych, które zwróciły Twoją uwagę. I fakt - bardzo ważne jest, żeby material był "oddychający" - Filip często się w swoim foteliku poci mimo, że nie ma upału
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
catherinka pisze:Asioczek, to jeśli możemy prosić napisz potem o tych, które zwróciły Twoją uwagę. I fakt - bardzo ważne jest, żeby material był "oddychający" - Filip często się w swoim foteliku poci mimo, że nie ma upału
Kasia, podkładaj cienki ręcznik pod plecki, ja tak robię i Agatka mocno się nie poci.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No właśnie tak robię, albo kładę pieluszkę Tyle, że jak Filip się wierci to zawsze ją pozwija ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
catherinka pisze:No właśnie tak robię, albo kładę pieluszkę Tyle, że jak Filip się wierci to zawsze ją pozwija ;D
moja Agata zapakowana do samochodu moment usypia :laugh:
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip kiedyś też padał od razu, teraz troszkę to dłużej trwa
Maggusia pozdrów od nas swojego brata
asioczek ja też czekam na wieści ze sklepu, jakie foteliki zwróciły twoją uwagę a które nie warte są zachodu. My chyba też będziemy musieli nad czymś pomyśleć, bo Miłkowi powoli nogi zaczynają wystawać.
asioczek ja też czekam na wieści ze sklepu, jakie foteliki zwróciły twoją uwagę a które nie warte są zachodu. My chyba też będziemy musieli nad czymś pomyśleć, bo Miłkowi powoli nogi zaczynają wystawać.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczynki, rozglądacie się powoli za ciuszkami na zimę dla dzieci?? chodzi mi o kombinezon... Agata teraz nosi ubranka na 74cm, jakiej wielkości kupić jej kombinezon?? moj Gagatek rosnie jak na drożdżach... :
reklama
Podziel się: