reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

ech ..... do tych galotów zabieram się od 2 tygodni - 12 zł za 5 par to dużo?? - śmiało możecie powiedzieć ze drogo - to będę musiała jeszcze szukać i na razie ich nie kupię ;D

reklama
koga pisze:
ech ..... do tych galotów zabieram się od 2 tygodni - 12 zł za 5 par to dużo?? - śmiało możecie powiedzieć ze drogo - to będę musiała jeszcze szukać i na razie ich nie kupię ;D

tanio... ;D kupuj koga, przymierzaj i powiedz potem jak się w tym cudzie czujesz ;D
ja nie mogę się przemóc do zakupu! na razie kupiłam 6 par fig w auchanie po 2zł za sztukę ;) takie byle co - do wyrzucenia w razie problemów, ale jednorazówki tez kupię, choćby z ciekawości... :laugh:

ja mam jedne siateczkowe ; też myślałam o wzięciu jeszcze jakiś bawełnianych - w razie czego wylądują w koszu; został mi jeszcze szlafrok do kupienia - o rany!!! nie lubię...ani koszul ani szlafroków; torba spakowana - a na wierzchu położyłam kartkę co muszę dorzucić w ostatniej chwili...

Ja mam 8 par jednorazowych majciochow i nowy szlafrok ale caly czas zapominam o kupieniu tych olbrzymich pieluch-podpasek z belli. Aha i mam 4 koszule- myslicie ze to wystarczy?

4 koszule na pewno Ci wystarczą ja mam na razie jedną do porodu i jedną do karmienia i mam zamiar dokupić jeszcze jedną do karmienia :)

Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.

asioczek pisze:
Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.

Cieszę się, że jesteś! Tak Cię ta wyprawka pochłonęła, że zapomniałaś pisać ;D

Mokkatejak pisałam w privie mam ekipę remontową typu "Usterka" w domu. W czasie mrozów i bezpośrednio po nich wiele wad w montowaniu okien i ogrzewaniu wyszło i teraz walczymy ze spółdzielnią i developerem o naprawę. Temp w planowanym pokoju malucha spadła do 12 stopni ...
A komisje do pomiaru temp i te co mają naprawiać wymagają nadzoru. Na szczęście już w domu jest ciepło, ale mieszkanie wygląda trochę jak po przejściu tornada.
Dotadkowa dzisiejsza ekipa tak śmierdziała, że szok. Obiecuję poprawę i pisac będę więcej. O ile weny do pisania mi nie zabraknie.

reklama
Do góry