reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:ech ..... do tych galotów zabieram się od 2 tygodni - 12 zł za 5 par to dużo?? - śmiało możecie powiedzieć ze drogo - to będę musiała jeszcze szukać i na razie ich nie kupię ;D
tanio... ;D kupuj koga, przymierzaj i powiedz potem jak się w tym cudzie czujesz ;D
ja nie mogę się przemóc do zakupu! na razie kupiłam 6 par fig w auchanie po 2zł za sztukę
ja mam jedne siateczkowe ; też myślałam o wzięciu jeszcze jakiś bawełnianych - w razie czego wylądują w koszu; został mi jeszcze szlafrok do kupienia - o rany!!! nie lubię...ani koszul ani szlafroków; torba spakowana - a na wierzchu położyłam kartkę co muszę dorzucić w ostatniej chwili...
asioczek
Fan(ka)
Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.
asioczek pisze:Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Cieszę się, że jesteś! Tak Cię ta wyprawka pochłonęła, że zapomniałaś pisać ;D
asioczek
Fan(ka)
Mokkatejak pisałam w privie mam ekipę remontową typu "Usterka" w domu. W czasie mrozów i bezpośrednio po nich wiele wad w montowaniu okien i ogrzewaniu wyszło i teraz walczymy ze spółdzielnią i developerem o naprawę. Temp w planowanym pokoju malucha spadła do 12 stopni ...
A komisje do pomiaru temp i te co mają naprawiać wymagają nadzoru. Na szczęście już w domu jest ciepło, ale mieszkanie wygląda trochę jak po przejściu tornada.
Dotadkowa dzisiejsza ekipa tak śmierdziała, że szok. Obiecuję poprawę i pisac będę więcej. O ile weny do pisania mi nie zabraknie.
A komisje do pomiaru temp i te co mają naprawiać wymagają nadzoru. Na szczęście już w domu jest ciepło, ale mieszkanie wygląda trochę jak po przejściu tornada.
Dotadkowa dzisiejsza ekipa tak śmierdziała, że szok. Obiecuję poprawę i pisac będę więcej. O ile weny do pisania mi nie zabraknie.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
oj asioczek - współczuję! oby wszystko naprawili u Ciebie do przybycia maluszka!
Podziel się: