reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

pytia: ty to masz leb, przeciez telefony tam maja!! :D qurcze ale ja debilek jestem, a ktos tu ostatnio wspominal ze wg badan kobiecie w ciazy polepsza sie koncentracja i inteligencja... hmmm :D
ja slyszalam ze najlepiej dla maluszka jest stosowac kosmetyki wszystkie z tej samej serii np. jak ma sie juz chusteczki te nawilzone z nivea to dobrze jest miec tez inne rzeczy z tej firmy (puderek, krem na odparzenia itp.) wtedy nie "miesza" sie na skorce dzidziolka i latwiej tez jest dojsc co uczula jakby co takiegio sie przydarzylo.
a podobno sluszalam ze kosmetyki johnsona bardzo uczulaja, cos w skladzie maja dziwnego ze tak skora reaguje, ale nie wiem czy to powszechne czy tylko kilka osob to zauwazylo.

reklama

sluchajcie, bardzo milo mnie zaskoczyl sklep www.dla-dzieci.pl - juz kilka z was go polecalo. Zamowienie zlozylam we wtorek a dzisiaj juz osobiscie pani Kasia z tego sklepu mi przywiezie wiekszosc rzeczy, czyli lozeczko i posciel. Fotelik dojdzie w poniedzialek, ale mi wlasnie glownie na poscieli zalezlo, zeby zdazyc ja wyprac i wyprasowac- tak na wszelki wypadek. I ze wszystkim mozna sie z nimi dogadac- np. zamowilam tam posciel w zolte misie, ale nie bylo do nich przescieradla z falbana, wiec mi je dodatkowo doszyja :)
Napisze wam potem jak podoba mi sie posciel, ale mysle ze bede zadowolona.

(aha- oni beda mieli duzo wiekszy wybor poscieli, tzn. materialow i wzorow, na razie nie ma ich na stronie, ale jak do nich napiszecie albo zadzwonicie, to przysylaja probki)

Osinka, a czy żeby wejść do Selgrosa też trzeba mieć kartę?
Kurczę, bo kartę pożyczymy dopiero w poniedziałek, a dziś chciałam podjechać i zobaczyć cio tam mają.

No to szkoda, ale dziś będziemy mieć pożyczoną kartę do Makro, to zobaczę co tam mają.
Ale jestem głupia, przecież jak Marcin za chwilę będzie jechał do kolegi z pracy po kartę Makro, to przecież może wziąć od drugiego kolegi kartę do Selgrosa!!! Dziś ma wolny dzień to mamy czas pojeździć :)

sylwia532 pisze:
osinka ja mam podobne jednorazowe podklady do przewijania(dostalam od kuzynki pielegniarki ;)),ja osobiscie wole takie wielorazowe pledziki-podklady do przewijania jak np.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85202278 ja kupowalam u siebie w miescie za 10zl.

fajne Sylwia, dzięki za cynk.
Mi chodziło o podkłady dla mnie ;) W szpitalu w Sosnowcu wymagają podkładów, żeby im łóżek nie zabrudzić po porodzie. W sumie fajna sprawa, byłoby mi wstyd, gdybym zzrobiła im "niespodziankę" rano w formie zalanego krwią łóżka... :-[

reklama
monika.g pisze:
My wozeczek kupimy po porodzie. Nie chodzi o zabobony tylko o brak pieniazkow.

U mnie podobnie, bardzo kocham moją dzidzie ale wydatek przy niej jest okropny - szczególnie ten na początku, bo potem to już się jakos w czasie bardziej rozkłada.

Do góry