reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Ja już torbę do szpitala mam spakowaną. Jeszcze tylko muszę szlafrok wyprać, no i zrobić zapasy żywnościowe, bo nie wiadomo, ile poród potrwa, a głodować nie mam zamiaru. Położna na SR radziła nam, żeby zabrać jakies batoniki albo czekoladę, bo daje energię. No i wode mineralną, bo w szpitalu u nas nie dają.

reklama
oj myslałam ze temat kaski tylko mi doskwiera a tu widze mamy maja problemik
chcialoby sie jak najlepsze dla naszych maluchów kupić a kasy brak :mad:

bardzo bym chciała wózek z przekładaną rączką, bo chciałabym (przynajmniej na początku) mieć wzrokowy kontakt z dzidziusiem, niekoniecznie z gondolą, bo przecież mozna dokupić śpiwór do wózka. Aha mieszkam na 4 piętrze bez windy, może coś mi doradzicie. Tak naprawdę to jeszcze nie rozglądaliśmy się za wózkami.

.png

He he Pytia- ta wode faktycznie lepiej wziac swoja-bo kolezanka jak rodzila w Cieszynie i poprosila o wode to dostala przegotowana kranowe a przy wypisie wreczyli jej ponad litrowa butelke Zywca jako tzw. probke reklamowa!!!

ja mimo tego ze sie juz rozglądałam to na tym sie skonczylo i tak nie mam zielonego pojecia jaki wybrać

Dokupilam dzis Sudokrem,kremik Ziajka i gacie z siateczki. Chyba mam za tluste udka bo z lekka mi sie wpijaja :) Kupilam tez smoczki. Do butelek wzielam Nuka a takie do ciumkania Awentu. Zapomnialam ze jeszcze kocyk z polaru,choc jeden juz mam.

Kurcze, ja zapomniałam o smoczku...

Kocyki słodziutkie, szkoda, że nie mam w pobliżu Tesco. Muszę dokupić gruby kocyk, bo mam 2 cieńsze.

reklama
ja kupiłam smoczusia maluśkiego
kocyk mam jeden a w sumie dwa takie małe mam nadzieje ze wystarczą

Do góry