catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Asioczek, współczucia! Ja odkąd na tvn'ie pojawiła się "Ustareka" zawsze mam dystans do fachowców, jeśli takowych trzeba wezwać i nigdy nie mam do nich cierpliwości...o zaufaniu nie wspomnę...
A my wczoraj mieliśmy dzień zakupów i w końcu mam coś dla maluszka:
- wanienka
- pampersy new-born (kupilśmy w makro, po 22,49 za paczkę 44 sztuk, więc też atrakcyjnie)
- mydełka
- waciki
- patyczki
- pieluszki tetrowe
- kocyk z kaczuszką :-)
- skarpetusie, śpioszki, body, koszulkę i dresik z puchatkiem [trochę większy, ale słodki był :-)].
A to zdjęcie częsci dzisiusiowych rzeczy. Skoda tylko, że nie mogę więcej ubranek pokupować...moja Mama już dawno takie zakupy zrobiła :-)
A fotel bujany - super, rodzice Marcina mają i jak ostatnio u nich byliśmy i maleńswto nie dawalo mi spać, to buanie zdecydowanie go uspokoiło :-)
A my wczoraj mieliśmy dzień zakupów i w końcu mam coś dla maluszka:
- wanienka
- pampersy new-born (kupilśmy w makro, po 22,49 za paczkę 44 sztuk, więc też atrakcyjnie)
- mydełka
- waciki
- patyczki
- pieluszki tetrowe
- kocyk z kaczuszką :-)
- skarpetusie, śpioszki, body, koszulkę i dresik z puchatkiem [trochę większy, ale słodki był :-)].
A to zdjęcie częsci dzisiusiowych rzeczy. Skoda tylko, że nie mogę więcej ubranek pokupować...moja Mama już dawno takie zakupy zrobiła :-)
A fotel bujany - super, rodzice Marcina mają i jak ostatnio u nich byliśmy i maleńswto nie dawalo mi spać, to buanie zdecydowanie go uspokoiło :-)