reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Asioczek, współczucia! Ja odkąd na tvn'ie pojawiła się "Ustareka" zawsze mam dystans do fachowców, jeśli takowych trzeba wezwać i nigdy nie mam do nich cierpliwości...o zaufaniu nie wspomnę...

A my wczoraj mieliśmy dzień zakupów i w końcu mam coś dla maluszka:
- wanienka
- pampersy new-born (kupilśmy w makro, po 22,49 za paczkę 44 sztuk, więc też atrakcyjnie)
- mydełka
- waciki
- patyczki
- pieluszki tetrowe
- kocyk z kaczuszką :-)
- skarpetusie, śpioszki, body, koszulkę i dresik z puchatkiem [trochę większy, ale słodki był :-)].

A to zdjęcie częsci dzisiusiowych rzeczy. Skoda tylko, że nie mogę więcej ubranek pokupować...moja Mama już dawno takie zakupy zrobiła :-)

A fotel bujany - super, rodzice Marcina mają i jak ostatnio u nich byliśmy i maleńswto nie dawalo mi spać, to buanie zdecydowanie go uspokoiło :-)

reklama
sliczne te rzeczy masz!! ale wiesz co mamy takie same pieluszki flanelkowe :) te w brazowe misie i taka zolta z lwem i sloniem :D ale numer

No a ja wiem, jaki mi się podoba (Roan Marita), szkoda tylko, że jest bardzo wiele wózków tańszych... Z jednej strony stać nas na niego, ale wiadomo, że fajniej jest kupić taniej jeśli można - aż tak bardzo nam się nie przelewa. Tylko tak się zastanawiam, że w sumie może i duży wydatek, ale potem może zaczekać na drugą dzidzię...

Nio, żyrafki są super! O mało co nie kupiłam kolejnej pościeli w żyrafki :D Ale zmeniłam je na owieczki :) Znalazłam taki spoko sklep www.bobolandia.com, i jest tam taniej niż w sklepach (przynajmniej tych, w których byłam w Krakowie), no i tam znalazłam pościel w owieczki, ale nie niebieskie tylko z motywem bordowym :-)

monika.q sliczne te kocyki,szkoda ze u mnie tesco nie ma,bo idzie wyrwac fajne rzeczy z promocji
catherinka slicznosci,uwielbiam chodzic i kupywac ciuszki te malutkie,ale juz mam tyle ::)

reklama
my wczoraj wybraliśmy sie na zakupy. Zamówiłam pościel i rożek w żyrafki, kupilismy body i spioszki na wyjście ze szpitala, ręcznik ( i tu zaszalelismy, bo nie mogłam sie oprzeć i wydalismy na niego prawie 40zł, ale jest extra). gruszka do noska, nożyczki, szczoteczka do włosków... i to chyba wszystko. pękło 140 zł!!!

pokazaliśmy rodzicom Rafała jakie rzeczy nam sie podobają, żeby mi nie wyskakiwali z różem... :)

Do góry