reklama
plastikowy ten leżaczek????kaśka76 pisze:ja kupuję zwykła wanienkę i leżaczek do kąpieli.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Ja chcę kupić taką gąbkę do kąpieli - głęboką tylko narazie mam problem, bo wszędzie są takie płaskie. Bratowa miała taki leżaczek dwa drutki a na tym materiał i szczerze to nie chciałabym takego - wydaje mi się to strasznie niestabilne.... A wannę kupujemy jak największą bez stojaka.
K
KingaP
Gość
ja chciałabym mieć taki stojak na wanienkę, ale chyba nici z tego, bo (i tu cytat) "przecież można wanienkę postawić na krzesełkach i po co następny "mebel" w domu ???" I tu zzagadka: Kto to powiedział?
katiNJ
Fanka BB :)
Wczoraj rozgladalam sie necie za wanienka, wiekszosc jest tak skonstruowana zeby pasowaly do kuchennego zlewu ;D Rodzice nie musza sie wtedy nachylac i moga kapac dzidzie w wyprostowanej pozycji. Moja mama zawalu dostanie jak to cudo zobaczy. A i nie zdziwcie sie jak na forum wkleje zdjecie maluszka w wannie na tle garnka z bigosem ;D
A
azik
Gość
KingaP pisze:ja wczoraj wynalazłam polarek w ceglanym kolorze, zachorowałam na niego i kupię na kocyk... Jeszcze poluję na zielony
Kinga, w Bławatku na Krzywosustego jest wybór polarków...
bez stojaczka do wanienki ani rusz - wdzieczna jestem temu kto uratował mój i rodziny kręgosłup
A
azik
Gość
katiNJ pisze:Wczoraj rozgladalam sie necie za wanienka, wiekszosc jest tak skonstruowana zeby pasowaly do kuchennego zlewu ;D Rodzice nie musza sie wtedy nachylac i moga kapac dzidzie w wyprostowanej pozycji. Moja mama zawalu dostanie jak to cudo zobaczy. A i nie zdziwcie sie jak na forum wkleje zdjecie maluszka w wannie na tle garnka z bigosem ;D
pewnie u nas nie ma - bo jeszcze sie z tym cudem nie spotkałam
tylko ja mam w kuchni zimno - i tak bym nie mogła tam kąpać...
K
KingaP
Gość
azik pisze:KingaP pisze:ja wczoraj wynalazłam polarek w ceglanym kolorze, zachorowałam na niego i kupię na kocyk... Jeszcze poluję na zielony
Kinga, w Bławatku na Krzywosustego jest wybór polarków...
Tam, właśnie byłam
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczyny, czyli kupować wanienkę na stojaczku?? w sumie trzeba dbać o kręgosłup...
Podziel się: