reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Chyba tez kupie taka w myszki i serki bo mi pasuje kolorystycznie do pokoiku(zolte sciany) Poza tym jest bardzo slodka.Wydaje mi sie ze lepiej kupic wlasnie ta wieksza czyli 135x100 bo na dluzej wystarczy :)

reklama
Nie przesadzajcie dziewczyny- obowiazkowa szkola rodzenia? A jesli ktos ma sie oszczedzac i siedziec w domu a do najblizszej szkoly jest kawalek drogi? To co wtedy? Poza tym rozne szkoly ucza roznych rzeczy i kto ma racje?

Ja miałam kiedyś problem, bo bałam się, że bez szkoły rodzenia Rafał nie wpuszczą na salę i nici z porodu rodzinnego, ale moja ginka uspokoiła mnie, że w tym szpitalu tego nie wymagają. Nie każdy może sobie pozwolić na taki wydatek - u nas około nawet 250 zł a przede wszytskim nie każdy ma czas. Tak jak Mój Rafał, który jest w pracy od 16 do 22 a wykłady u nas zazwyczaj około 17,18... ddlatego jakby była obowiązkowa to uznałabym to co najmniej za śmieszne....

ja wczoraj znalazłam przypadkiem mega promocję - 3 duże paczki dzidziusiowych husteczek nawilżanych za 9,50 zł - Clinica - mam nadzieję, że małemu będą odpowiadały - my nie mamy żadnych problemów alergicznych więc jest nadzieja :)

reklama
ja pościele mam zielonkawą żóltą i niebieską wszystkie z jakimiś zwierzątkami

co do kosmetyków to dostałam full próbek z musteli dla dzieci ale już kuoiłam penatena- jak dzidzi się nie spodoba najwyżej sama zużuję

a wanienki macie jakie kupujecie , muszą być jakies specjalne????
wkłady gąbkowe czy takie plastikowe???

wanny na stojakach czy jak help

Do góry