reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Mama Boo- teraz to ja jestem zakochana w tej pościeli...
I pomarańczowe prześcieradło jest super. Wydaje mi się, że żółte też będzie pasowało.
Tylko muszę tam zadzwonić, czy zmniejszają kołdrę, bo ja mam tą mniejszą.

Pytia- obecnie mieszkam w Katowicach, ale urodziłam się i studiowałam w Cieszynie.
Mam tam babcię i ogromny sentyment do tego miasta!!!
Pozdrawiam krajankę! :)

reklama
Mokatte a co studiowalas? I czyzby na Usiu?
A my nie kupujemy wanienki tylko taki kubelek do kapania malucha, bo bedzie nam go wygodnie zabierac ze soba przy kursach- Polska-Wegry. Mam nadzieje ze jakos damy sobie rade bez tradycyjnej waienki.

felqua pisze:
A my nie kupujemy wanienki tylko taki kubelek do kapania malucha, bo bedzie nam go wygodnie zabierac ze soba przy kursach- Polska-Wegry. Mam nadzieje ze jakos damy sobie rade bez tradycyjnej waienki.

Na Usiu, edukację wczesnoszkolną :)

wracając do wanienki to Mirka siostra uwaga stawia ją na łózku stole lub pralce i kilka osób poleca stól
przewijak kładą na łózku albo też stole

nie wiem a gdzie są takie stolnice-podkładni pod przewijaki na łóżeczko co się zakłada????????

mokkate pisze:
felqua pisze:

Na Usiu, edukację wczesnoszkolną :)

A ja tez po Usiu jestem ;D

Ja najprowdopodobniej kupie fotelik od znajomej mojej siostry firmy chicco.
Jedno pytanko czy macie namiary na jakąś strone z wózkami tej firmy.

kaśka76 pisze:
Magda: a kto mówi o zostawianiu dziecka na leżaczku w wannie??? ???? ???

Ja!
Polozenie dziecka na lezaczku, w wodzie i zrobienie z wlasnymi rekami cos innego niz trzymanie go, okreslam terminem "zostawienie". Moze dlatego, ze czytalam jak bardzo niebezpieczne sa takie wynalazki. Masz 100% pewnosc, ze zaden rodzic nie odejdzie ani na pol kroku od maluszka? Ty moze nie odejdziesz, ale nie masz gwarancji, co zrobi reszta rodzicow, prawda? I o ten ulamek procenta sie obawiam.

pozdr, magda

reklama
odkryłam dzisjaj niesamowite miejsce, które mam 50 metrów od domu ale mieszkając tu trzy lata nie miałam świadomości o jego istnieniu, jest to co w rodzaju komisu z dziecięcymi ubrankami i nie tylko, niesamowity wybór a do tego mieli przecenę na ubranka 50%, kupiłam kilka sztuk po 5 i 6 zł no i mam już za psie pieniądze kombinezonik na wyjście ze szpitala z czego się cieszę bo nie bardzo chciało mi się płacić kilkadziesiąt złotych za coś co dzidzia może będzie miała raz na sobie ;D ;D ;D.....no ja nie wiem chyba ślepa byłam, że nie widziałam tego sklepu wcześniej ::)

Do góry