reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Koga, ja też się zakochałam w tych wózkach...jakoś tylko nie mam przekonania do tych trzech kółek..Myślisz że one się nadają na nasze polskie drogi??? a raczej chodniki??? mi się podoba quinny formula..ale jakoś nie moge przekonać mojego szczęścia. przetrzymam go trochę i może się uda.

reklama
Widzialam na zywo ostatnia kolyske ze zdjec i wygladala super. Leciutko sie ja kolysalo,nic nie obcieralo. Rewelacja. Sama nie kupilabym bo dzidzia zbyt krotko w niej bedzie przebywac wiec musze wybierac rzeczy praktczne. W kazdym razie nawet moj Robek byl nia zachwycony.

Praktyczne czy niepraktyczne... Jedno jest pewne, że dziecku w pierwszym okresie życia bardzo dobrze jest spać w takim cudeńku... Przypomina mu "mały" świat brzucha, bujanie mamy...

Ja gdybym miała wybierac zastanawiałabym się nad pierwszą lub tą ostatnią (bujaną). Pierwsza jest bardzo urocza, druga też i do tego moąna w niej bujać... Chociaż nie wiem, czy nie jest niebezpieczna, bo jak Piotruś zajmie się bujaniem brata.... :D :D :D (Ja kiedyś swojego wywaliłam z wózka... :mad: :mad: :mad: )

dziewczynki (te od trójkołowców) powiedzcie mi, bo ja bałabym się podjazdów na chodniki... Czy jak podniesie się wózek, to czy utrzyma się on na tym jednym kółku?? Tym bardziej, że one są skrętne... ??

Ja czytalam opinie posiadaczy takich trojkolowcow i wiekszosc byla negatywna (chyba tylko ze dwie pozytywne znalazlam). Chodzilo miedzy innymi wlasnie o podnoszenie na tym jednym kolku- ze to i dosyc niebezpieczne i niewygodne. ALe Kinga nie pamietam gdzie to czytalam, a sama nigdy czyms takim nie jezdzilam .

Dziewczyny!!!
Podeslijcie mi link sklepu, w krótym kupowałyście tanie pościelki i łóżeczka! nie mogę znaleźć tego sklepu, nie pamietam adresu!!! z tego co pamietam wysyłka była bardzo szybka, obsługa miła. Dzięki!!

hmmm. o tym podnoszeniu nie pomyślałam ... ::) ale skrętne kółko można zablokować, poza tym ja wybieram taki z dużymi pompowanymi kołami i pod średniej wysokości krawężnik nie trzeba ich w ogóle unosić! - one poprostu podjeżdżają (tak jak koła rowerowe)

ale dla mnie to już musztarda po obiedzie ... bo właśnie wczoraj kupiliśmy na niemieckim ebay-u ten droższy model Quinnego (bo był w cenie tańszego u nas!!!) , nowy!!! wypadł o ponad 800 zł taniej!!!

Kaśka 76 - mam pytanie - nie wiesz czasem jak najtaniej zrobić przelew do Niemiec????????????!!!!
proszę napisz jeśli coś wiesz, a może wie Twoja koleżanka??

reklama
azik - ja bym wzięła tę najtańszą wersję - zresztą najbardziej mi się podoba :)
ja cały czas liczę, że dostanę taką kołyskę od kuzyna albo od brata - bo bardzo bym chciała na początek :)

a wczoraj dostałam kołderkę od koleżanki :D

Do góry