K
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
My już dziś ostatecznie zdecydowaliśmy - kupujemy Quinny Speedy SX - 3-kołowy, z obrotowym przednim kołem - prowadzi się go jedną ręką! no i leciutko mieści się w bagażniku!
widzieliśmy też nowy model Quinny Freestyler ze skórzanymi rączkami! - mój mąż się napalił - ale cena straszna. :
widzieliśmy też nowy model Quinny Freestyler ze skórzanymi rączkami! - mój mąż się napalił - ale cena straszna. :
koga
Mama Maksa i Julka
a my dziś zawitaliśmy do hurtowni dziecięcej ;D ;D ;D - kupiliśmy pieluszki tetrowe, kocyk i kosmetyki Bubchen - nadal nie mogę zdecydować się na rożek - czy powinien być taki sztywniejszy czy może być taki zupełnie mięciutki - coś jak kocyk???
ciuszki były za 10 zł!
ciuszki były za 10 zł!
koga
Mama Maksa i Julka
raczej nówkę ..... chyba, że w ciągu najbliższych 2 tyg. pojawiłby sie taki używany na allegro ale musiałby być z Poznania- bo bez obejrzenia na żywo nie odważę się, bo jednakna zdjęciach pewnych zniszczeń nie widać.
ale jak mąż się napalił!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ale jak mąż się napalił!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A
azik
Gość
pomóżcie dziewczyny, nie wiem co wybrać:
ok260 zł
ok120
ok170
ok 200
ok 170
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ta na kółeczkach chyba praktyczna, bo zawsze możesz w niej maleństwo przetransportować :-)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
O :-) Jesteśmy już na przedostatnim obrazku :-)
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
w/g mnie zakup bez sensu azik - i tak potrzebne będzie zaraz łózeczko
nie zostawiłabym w tym dziecka, bo bałabym się, że wypadnie - moim zdaniem łóżeczko jest o niebo praktyczniejsze i bezpieczniejsze, ale to moje zdanie
nie zostawiłabym w tym dziecka, bo bałabym się, że wypadnie - moim zdaniem łóżeczko jest o niebo praktyczniejsze i bezpieczniejsze, ale to moje zdanie
Podziel się: