reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

My też dostaniemy (tzn. pożyczymy) fotelik od znajomych

Dziewczyny! Musicie pamiętać o tym, żeby podkładać dziecku jakieś cuda pod pupkę, bo w pierwszych tygodniach dziecię siedzi w foteliku jak połamane...

reklama
a u mnie w szpitalu nie wolno gaci :( zaddych(zakladasz dopiero jak wychodzisz) a jestes tylko z podkladem i tak musisz go sobie nogami prztrzymywac..............ja zaloze na noc a na wizyte zdejme

ja powiedziałam lekarzowi - ze nie mam takich śilnych miesni by podtrzymywać podkład bez majtej, a po drugie po proszę o uszczelnienie sal i korytarza, bo nie mam ochoty by mnie pzrewiało na dole - wiecej nie sugerował mi żebym chodziła bez majtek, tylko prosił bym w łózku je opuszczała, ja porobiłam dziurki i tez mu sie spodobało :)

aaaaaaaaaa to ja ich tak zakrece bo nie wyobrazam sobie przewijac pierwszy raz maluszka(stres) i podtrzymywac cos miedzy nogami,w ogole przejsc do wc(bo nie ma na kazdej sali)po korytarzu z tym czyms to tez nie bardzo

Dziewczyny biegnijcie do Wójcika !! :D My wczoraj weszliśmy i udało nam się kupić śliczny komplecik dla dzidzi za 25 zł !!!! Jest różowy z cudownego, misiowatego materiału. Dziewczyny tam są takie przeceny, że aż szok !!!!

Dziewczyny, wy juz sie niezle orientujecie w cenach. Bylam w takim sklepie dla dzieci Softbe chyba sie nazywa, tam maja rzeczy dla niemowlaczkow w cenach od 9 do 11 zl za sztuke (tzn. body, kaftaniki, spioszki, itd.) pajacyki widzialam za 17 zl. To drogo tanio czy przecietnie? Nie chce mi sie nie wiadomo gdzie biegac, tam maja wiekszosc rzeczy pod reka i mila obsluge. Wydawalo mi sie, ze te rzeczy sa dobrej jakosci. (patrzylam na takie w rozmiarze 62).

reklama
Do góry