reklama
Hmm, tak sie wczytywalam w wyposazenie wozkow i zauwazylam, ze przy roanie nic nie pisza o szelkach bezpieczenstwa, a taki np. city voyager ma pieciopunktowe szelki bezpieczenstwa. Coz to takiego, czy jest konieczne i co zrobic jesli roan ich nie ma? Mozna to jakos osobno dokupic?Do czego w ogole sie tego uzywa?
A
azik
Gość
zaczęłam robić pracnie, nie oprózniłam worka nawet w 25 % a wyszła mi pełna pralka, jak to cudnie wyglada porozwieszane
ile ja mam ciuchów, szok - i dlatego nic nie moge już dokupić - i tak go nie ubiore ,szkoda że nie mam aparatu
ile ja mam ciuchów, szok - i dlatego nic nie moge już dokupić - i tak go nie ubiore ,szkoda że nie mam aparatu
A
azik
Gość
pisałam w łąśnie już na samym początku że mienusem roana jest brak szelek - w gondoli potrezbne mi nie były, a do spacerówki tez sie nei przydąły - ale na wszeli wypadek dowiadywałam sie w serwisie - można doszyć.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kasia my głównie rozglądaliśmy się za komplecikami własnie takimi jak kupilismy (na wyjście ze szpitala). Czyli spodenki - z czegoś co jest podobne do weluru - zakończone łapkami i do tego sweterek. Trzeba się przejść, bo już nie pamiętam. Ale kombinezony widziałam przcenione właśnie w 5 - 10 -15 .
A
azik
Gość
u mnie tak, ale dowiedz sie w serwisie, przy sklepie powinien być.
ivka76
Fanka BB :)
Ja wolałabym uniknąć wysyłania męża po laktator kiedy sama będę w szpitalu - nie uważam tak dlatego, żeby sobie nie poradził, ale ze względu na sklepowe ceny zestawu, który sobie upatrzyłam. Avent isis z zestawem u nas kosztuje między 189 a 199zł, a w internecie można kupic za 119zł - więc to spora różnica.
Poza tym myślę sobie, że tak czy siak się przyda - jak nie od razu to później - przecież od czasu do czasu tej wyjść z domu trzeba, choćby dla zdrowia psychicznego, a wtedy jak mleczko odciągnąć - ręką? :-[
Poza tym myślę sobie, że tak czy siak się przyda - jak nie od razu to później - przecież od czasu do czasu tej wyjść z domu trzeba, choćby dla zdrowia psychicznego, a wtedy jak mleczko odciągnąć - ręką? :-[
A
azik
Gość
nasze matki, babki robiły to ręką - ja jak wychodziłam na krótko też... ręcznie tylko tyle by ulzyć - to naprawdę nie problem - a kasa zaoszczędzona.
dla kilku użyć nie ma sensu kupować laktatora...
dla kilku użyć nie ma sensu kupować laktatora...
reklama
Podziel się: