reklama
na KENie w Pasazu Ursynowskim, a drugi chyba gdzies na Pradze. Oni maja swoja strone, ale bez cen, w kazdym razie tam sa dokladne adresy, to www.softbe.pl
sylwia532
Fanka BB :)
a slyszalyscie opinie o wozku sa breaker? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78946797 na tej srronce jest opis co ma,u mnie w miescie sa o 100zl.tansze i obojgu nam sie podobaja
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Sywia, bardzo fajny, też go oglądałam. Ech, ja mam problem z mężem, bo on nie chce wózka innego niż na paskach , a szkoda, bo za dużo mniejsze pieniądze można kupić coś naprawdę fajnego.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kinga, masz rację , dlatego ja biorę Ramatti, bo on ma regulowane siedzisko
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Niestety nie, ten który wybrał mąż też ma małą gondolę, ale przecież będziemy z niej korzystać 5 miesięcy, na szczęście rodzimy na wiosnę , gdybyśmy rodziły na zimę, to zastanawiałabym się nad większą.
Sywia, mi się bardzo podoba taki wózeczek Dymexa (cena 630zł - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80232721)
Wyposażenie:
- Przekłądana i regulowana rączka
- Hamulec na 4 koła
- Materiał plamiak
- Moskitiera
- Pięciopunktowe pasy
- Pompowane koła
- Kołą mercedesy
- Chromowaane rurki
- Duży kosz na zakupy
- Stabilna miękka barierka( materiał obszyty folią)
- Regulowany podnóżek
- Torebka montowana na rączce
- Budka z folia przeciwdeszczową
- Pokrowiec na nóżki
- Znakomita amortyzacja do wyboru na paskach
- Gwarancja
- Z tego modelu może być równiez wózekdla bliżniąt
- Wymiary wózeczka:
- wysokość: 111 cm
- szerokość: 62 cm
- długość: 117 cm
- waga: 16 kg
- Po złożeniu: wys- 48 cm/ szer-62 cm/dł-94 cm
Sywia, mi się bardzo podoba taki wózeczek Dymexa (cena 630zł - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80232721)
Wyposażenie:
- Przekłądana i regulowana rączka
- Hamulec na 4 koła
- Materiał plamiak
- Moskitiera
- Pięciopunktowe pasy
- Pompowane koła
- Kołą mercedesy
- Chromowaane rurki
- Duży kosz na zakupy
- Stabilna miękka barierka( materiał obszyty folią)
- Regulowany podnóżek
- Torebka montowana na rączce
- Budka z folia przeciwdeszczową
- Pokrowiec na nóżki
- Znakomita amortyzacja do wyboru na paskach
- Gwarancja
- Z tego modelu może być równiez wózekdla bliżniąt
- Wymiary wózeczka:
- wysokość: 111 cm
- szerokość: 62 cm
- długość: 117 cm
- waga: 16 kg
- Po złożeniu: wys- 48 cm/ szer-62 cm/dł-94 cm
ivka76
Fanka BB :)
Wlaśnie z tego powodu wybraliśmy Maxi Cosi Cabrio - ma regulowaną głębokość siedziska żeby dzidzia, nawet ta najmniejsza nie siedziała jak połamana.
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kasia dokładnie byłam w Platanie. Naprawdę cudowne. Oglądałam tam śliczną sukieneczkę do chrztu (tzn. specjalnie do tego przeznaczona nie była, ale mi się tak skojarzyła) i jak zobaczyłam cenę to chciałam wyjść - 105 zł....... Ale dobrze, że nie wyszłam. W ogóle teraz wszędzie są takei przeceny, że głowa boli. Dzisiaj pochodziliśmy troszkę po Silesia City Center w Katowicach i wszędzie zniżki - w Smyku, 5-10-15. Naprawdę super
Podziel się: