reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Sywia, bardzo fajny, też go oglądałam. Ech, ja mam problem z mężem, bo on nie chce wózka innego niż na paskach :(, a szkoda, bo za dużo mniejsze pieniądze można kupić coś naprawdę fajnego.

anik a widzialas go na zywo?bo ja tak i mi sie jakas mala gondola wydaje?ale na dzien dzisiejszy jestem ne ten zdecydowana-ale pewnie jeszcze to sie zmieni ze 100 razy ;)

Niestety nie, ten który wybrał mąż też ma małą gondolę, ale przecież będziemy z niej korzystać 5 miesięcy, na szczęście rodzimy na wiosnę :), gdybyśmy rodziły na zimę, to zastanawiałabym się nad większą.

Sywia, mi się bardzo podoba taki wózeczek Dymexa (cena 630zł - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80232721)

Wyposażenie:
- Przekłądana i regulowana rączka
- Hamulec na 4 koła
- Materiał plamiak
- Moskitiera
- Pięciopunktowe pasy
- Pompowane koła
- Kołą mercedesy
- Chromowaane rurki
- Duży kosz na zakupy
- Stabilna miękka barierka( materiał obszyty folią)
- Regulowany podnóżek
- Torebka montowana na rączce
- Budka z folia przeciwdeszczową
- Pokrowiec na nóżki
- Znakomita amortyzacja do wyboru na paskach
- Gwarancja
- Z tego modelu może być równiez wózekdla bliżniąt
- Wymiary wózeczka:

- wysokość: 111 cm

- szerokość: 62 cm

- długość: 117 cm

- waga: 16 kg

- Po złożeniu: wys- 48 cm/ szer-62 cm/dł-94 cm

reklama
Kasia dokładnie byłam w Platanie. Naprawdę cudowne. Oglądałam tam śliczną sukieneczkę do chrztu (tzn. specjalnie do tego przeznaczona nie była, ale mi się tak skojarzyła) i jak zobaczyłam cenę to chciałam wyjść - 105 zł....... Ale dobrze, że nie wyszłam. W ogóle teraz wszędzie są takei przeceny, że głowa boli. Dzisiaj pochodziliśmy troszkę po Silesia City Center w Katowicach i wszędzie zniżki - w Smyku, 5-10-15. Naprawdę super :)

Do góry