reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
No to już kupiłaś troszkę rzeczy,też myślałam o tej wanience bo starsznie mi sie podoba,aleee no właśnie ale siostra i przyjacióła mi odradziły :sorry2: bo się maleństwo ześlizguje i ponoc strasznie dzidzi niewygodnie mieć "coś" między nóżkami więc kupie jednak normalną i gąbeczkę do środka

No to taniocha,ale jeszcze wanienki nie będę kupowała tak na koniec maja,czerwiec zostawię kupno wanienki,wózka ,,a teraz to pierdułki pokupuję i komodę żebym miała gdzie to składować osobno hahaha

no ja za wanienke 41.50 dalam moja siostra cioteczna ma i zadowolona bo wlasnie wygodnie maluszka sie polozy... no coz kazdy ma swoje zdanie ta wydaje mi sie wygodniejsza mniejsza mam nadzieje ze bede zadowolona...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyneczki:*;-)
A ja mam pytanie odnośnie kosmetyków dla Didusia:-) Jaka firma jest najlepsza??
Byłam wczoraj w sklepie z Mężuniem i tyle tego jest, że nie wiem co mam kupić...tzn. chodzi mi o serie czy z Nivea czy Perfecta Baby itp.
Poradźcie cosik, bo jestem zielona:-D

No ja napewno kupię do kapieli Oilatum i sudocrem sprawdzone przez moje koleżanki praktycznie każda uzywała i żadna złego słowa nie powiedziała a tak myslę,że te kosmetyki składem mało co się różnią,bo normy dla maluszków są ile czego ma byc w kremikach itd.. więc myślę,że to chyba już będzie zależało od portfela.

Orchidea sudocrem i oilatum to wiem, bo też każdy to sobie chwali;-) Dzięki wielkie...to kupie Perfecta baby, bo strasznie opakowania mi się podobają...hahaha:-D Mówię jak typowa baba..hahaha:-)

Hahahaha no kurde kochana pewnie jakby porównać te najdroższe i te tańsze to skład praktycznie ten sam będzie więc kup ładne pudełka hahaha ;-) i wogóle uwielbiam zapach kremu nivea czy antyperspirantu,bo lubuje się w takich delikatnych zapachach ale nad dzidzią w sumie nie myślałam,,,może też nivea hmmm

reklama
Orchidea a później jak się mnie ktoś zapyta dlaczego kupiłam akurat te kosmetyki to powiem, że mają ładne opakowanie...hahahah:-D
No tak..jak lubisz delikatne zapachy to rzeczywiście Nivea, bo te z serii Perfecta Baby maja dosyć intensywny zapach, ale za to bardzo ładny;-)
Jak mi się perfum skończy niespodziewanie to będę się kremikami po szyi smarować...hahahahahaha:-D Żartuję;-)

Do góry