Hihihi zawsze to jakis sposób a na bank nie będzie uczulał więc możemy stosować na szyjke i my hahaha.Przecież kurde tak naprawdę liczy się miłośc do dzidzi a nie czy ma drogie czy lepsze od innych kosmetyki ;-)
reklama
Orchidea zgadzam się z Tobą w zupełności;-) Najważniejsze, że kochamy jak nikt inny nasze Skarbki, które nosimy pod serduchem;-)
A co z tymi podkładami poporodowymi?? Gdzie się to kupuje oprócz na allegro? Bo ja już tak schizuję, że już zaczynam wszystkie kosmetyki kupować itp. bo się panicznie boję, że później zapomnę o czymś Wczoraj Mąż się ze mnie śmiał bo kupiłam patyczki do uszu dla Didusia...hahahaha Data ważności mija za 5 lat...więc do tego czasu zdążę chyba urodzić...hahaha
A co z tymi podkładami poporodowymi?? Gdzie się to kupuje oprócz na allegro? Bo ja już tak schizuję, że już zaczynam wszystkie kosmetyki kupować itp. bo się panicznie boję, że później zapomnę o czymś Wczoraj Mąż się ze mnie śmiał bo kupiłam patyczki do uszu dla Didusia...hahahaha Data ważności mija za 5 lat...więc do tego czasu zdążę chyba urodzić...hahaha
Masz rację..korzystajcie póki ma wolne;-) Ja też wolę robić takie zakupy z Mężem...sama kupuję tylko ubranka, bo on stwierdził, że nie ma o tym pojęcia a ja Didusia chcę mieć modnego..haha O popatrz....takie banalne rozwiązanie....w aptece na pewno mają
A myślisz, że te majtki jednorazowe są dobre?? Nie lepsze bawełniane?? Bo wszędzie gdzie popatrzę mówią o jednorazowych
A myślisz, że te majtki jednorazowe są dobre?? Nie lepsze bawełniane?? Bo wszędzie gdzie popatrzę mówią o jednorazowych
Hmmmm mi po zabiegu, sie przydały,bo swoje musiało wylecieć i oczyścić się i były narawdę super ale miałam wogóle bawełnianie,To mąz mi do szpitala takie przywiózł pewnie mu w aptece dali jak mi mega wielkie podpaski kupował i nawet mnie kapał bo bo głupim Jasiu to stałam pod prysznicem w szpitalu jak Zombie,az mnie lekarz opierniczył,że za wcześnie się kapie,ale jak tu się nie podmyć ?
A podklady to chyba i w tesco mozna kupic, przynajmniej tu.
Z kosmetykow podobno najlepsze sa Bambino, ponoc najrzadziej uczulaja. Ja uwielbiam Nivea, ale tutaj nie ma.:-( Czasem warto sie wstrzymac z zakupami calych serii i poczekac az sie wyprobuje jakies probki, bo jak sie okaze, ze maluszek jest na cos uczulony, to bedzie lipa i strata kaski. A noworodka mozna kapac nawet w samej wodzie, niekoniecznie w Oilatum, chyba, ze ma wysuszona skorke.
Ja majciochow jednorazowych nie zamierzam kupowac. Wolalam zwykle, bawelniane, a juz na pewno w lecie.;-)
Z kosmetykow podobno najlepsze sa Bambino, ponoc najrzadziej uczulaja. Ja uwielbiam Nivea, ale tutaj nie ma.:-( Czasem warto sie wstrzymac z zakupami calych serii i poczekac az sie wyprobuje jakies probki, bo jak sie okaze, ze maluszek jest na cos uczulony, to bedzie lipa i strata kaski. A noworodka mozna kapac nawet w samej wodzie, niekoniecznie w Oilatum, chyba, ze ma wysuszona skorke.
Ja majciochow jednorazowych nie zamierzam kupowac. Wolalam zwykle, bawelniane, a juz na pewno w lecie.;-)
emkamek może masz rację z tymi bawełnianymi majcioszkami, bo rzeczywiście lipiec(ja mam termin na 07.07.) pewnie będzie wyjątkowo ciepłym miesiącem;-)
A ja tam zacznę kupować całą serię....najwyżej sama to później zużyję...może będę miała skórę jak pupa niemowlęcia...hahha Może mi wyjść na dobre
A ja tam zacznę kupować całą serię....najwyżej sama to później zużyję...może będę miała skórę jak pupa niemowlęcia...hahha Może mi wyjść na dobre
dodi_misia
Fanka BB :)
Foczusia, ja w lidlu widziałam takie podklady do przewijania teraz.. i nie były drogie a to przecież to samo co te poporodowe
Co do kosmetyków to ja uwielbiam nivea, i kupiłam nawet juz taki zel do mycia ciałka i włosków nivea sensitive taki biały tez w lidlu bo mieli w dobrej cenie a moja Misia do dziś używa balsamu do ciałka dla dzieci z nivea, takie wielki 500ml opakowanie kosztuje jakieś 14 zł, a w promocji nawet mniej więc się opłaca, bo starcza naprawdę na bardzo długo ale jak była mniejsza to z hippa taki różowy też lubiłam balsam (sama też się nim smarowałam czasami) a i w lidlu tez kupilam sobie teraz wkładki laktacyjne za 6,99
Co do kosmetyków to ja uwielbiam nivea, i kupiłam nawet juz taki zel do mycia ciałka i włosków nivea sensitive taki biały tez w lidlu bo mieli w dobrej cenie a moja Misia do dziś używa balsamu do ciałka dla dzieci z nivea, takie wielki 500ml opakowanie kosztuje jakieś 14 zł, a w promocji nawet mniej więc się opłaca, bo starcza naprawdę na bardzo długo ale jak była mniejsza to z hippa taki różowy też lubiłam balsam (sama też się nim smarowałam czasami) a i w lidlu tez kupilam sobie teraz wkładki laktacyjne za 6,99
reklama
Dodi o widzisz...jeszcze wkładki laktacyjne A mam pytanie, bo od początku ciąży piersi strasznie mi urosły...tak, że teraz trudno kupić mi stanik i się zastanawiam czy one po porodzie jeszcze urosną??? I kiedy mam zacząć kupować staniki do karmienia?? Bo z miseczki C mam DD A nie chciałabym mieć jeszcze większych
A co do kosmetyków to może ja też się skuszę na te z Nivea;-)
A co do kosmetyków to może ja też się skuszę na te z Nivea;-)