reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Czyli te podkłady są nie bardzo...

Teraz doczytałam Twoje pytanie o podkłady to jest super sprawa, używam i używałam jak Kacper był młodszy. Przynajmniej nic nie wsiąka w materac. Mój młody ma teraz grypę żołądkową i żałuje że tych podkładów jeszcze większych nie robią bo tak to muszę dwa użyć. Mi chodzi o coś takiego.

podklady-do-przewijania_479.jpg

reklama
A i jeszcze jedno nie wiem czy są tu jakieś przyszłe mamy które z góry będą chciały karmić butelką (mlekiem modyfikowanym) ale jeżeli nawet nie to może się którejś z Was przydać jeżeli będzie przechodzić z piersi na butlę Pojemnik do mleka modyfikowanego AVENT Pojemnik do mleka w proszku

2908_big.jpg

Taki pojemnik moim zdaniem tylko na jakieś wyjścia, bo możesz sobie przygotować 3 porcje odmierzone i tylko wsypujesz do butelki. Wtedy nie musisz całej puszki wozić, ale tak na co dzień to myślę, że niepotrzebny.

Corin, to jest tylko dozownik do mleczka..wsypujesz kilka porcji i możesz z tym gdzieś wyjść np.. Ja małą krótko karmiłam z cyca..i nie miałam takiego pojemniczka poźniej i też jakoś przeżyłam:)

no tak, nie doczytałam. Myslałam, że to coś na zasadzie pojemnika do przechowywania zamiast w kartoniku to w tym. Ja juz kombinowałam jak brać zapas mleka na spacer i wymysliłam 2-3 butelki, w każdej odsypana miarka mleka, termosik z wrzątkiem i mineralna :/ Nie mam pojęcia czy to zdałoby egzamin bo poprzednich mialam na piersi i nie bawiłam sie w butle wogole, oni nawet zwykłych smoczków nie mieli.

Ja mam nadzieje,że małe cycucha będzie ssało bo bardzo bym chciała karmić piersią no ale czasem to nie tylko od nas zależy czas pokaże :-D

reklama
Wiecie co planowanie planowaniem, lista , listą. A ja wpadłam w szał zakupów w Smyku i juz listy się nie trzymam. Kupiłam dużo pięknych rzeczy w super cenach. Jak wrócę we wtorek do domu to wkleję na odpowiedni watek. Mam już większą liczbę body, to na pewno. Ale, ze rozmiary sa różne to się przyda. Ja robiłam tamta listę na pierwszy miesiąc. Nie wiem co z tym spirytem do pępka ale moja koleżanka , która rodziła 2 miesiące temu stosowała bo kazali. A czapeczki są w kąpletach ubrań często. Zresztą nie mieszkamy (Pl) w ciepłym kraju i lipiec może się okazać 40 lub 15 stopniowy:-)
Dla siebie nie kupuje na razie nic , poczekam na czerwiec....:-D I spakuję torbę

Do góry