reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Tak, duzo tego jest Różna jest jakość, wiec poczytaj sobie opinie. Ja mam puzzle i najpierw służyły synkowi i teraz po 4 latach mam ciągle te same dla córki, ale niektórzy wolą matę np. w rolce (z uwagi np. na sprzątanie pod matą), to też sobie popatrz która będzie dla Ciebie najlepsza.Czyli coś takiego np by było ok?
Hakuna Matte Mata puzzle dla niemowląt - Safari Zwierzęta - pinkorblue.pl
Hakuna Matte Mata puzzle dla niemowląt - Safari Zwierzęta w pinkorblue.pl - Wiele znanych marek i szeroki wybór produktów ✓ Od 119 zł wysyłka gratis ✓ Kup teraz online!www.pinkorblue.pl
P
pooola
Gość
Dla mnie chyba lepiej jednak harmonijka, bo np robot odkurzający nam codziennie jeździ, to szybciej zwinąć, czy nawet łatwiej przewieźć ewentualnie do kogoś
bleucoco
No to zdecydowanie lepiej w całości, zwijana w rulon albo harmonijkaDla mnie chyba lepiej jednak harmonijka, bo np robot odkurzający nam codziennie jeździ, to szybciej zwinąć, czy nawet łatwiej przewieźć ewentualnie do kogoś
P
pooola
Gość
I potem tą matę to można też wykorzystywać jako 'centrum zabaw' dla starszaka? ;D
Lady Loka
Można, ja mam 1,5 rocznego szoguna.I potem tą matę to można też wykorzystywać jako 'centrum zabaw' dla starszaka? ;D
P
pooola
Gość
Kurde, tylko widzę to takie gigantyczne jest hahaha 180x200, cały salon zawali hhahah... ;D
może uda się znaleźć jakieś mniejsze.
bleucoco
Mój starszak do teraz używał tej maty w pokoju zamiast dywanu Mam taką dużą właśnie. Zabrałam mu teraz dla córki a jemu w końcu kupiłam dywanKurde, tylko widzę to takie gigantyczne jest hahaha 180x200, cały salon zawali hhahah... ;D
MartaMarkry
Ja rodząc w grudniu miałam otulacz babysteps (polecam, bo nie jest ani gruby ani cienki)
Z reguły do tego pajac.
Z reguły do tego pajac.
reklama
MartaMarkry
cottonmousee, polecam zajrzeć na vinted. Mniej więcej za 100 zł można kupić naprawdę dobry( ciepły śpiwór.To ja się wtrace - skąd polecacie śpiworek? Będziemy mieć wózek silver cross ale model sprzed 5lat którego widzę nie ma już w sprzedaży więc nie dobiorę idealnie.
Podziel się: