reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

A ja chcialam córcie i mam....no ale to wymodlone, wypłakane i inne cuda :-D Coś zadziałało i jest pipocha :-D Nooo i teraz moge juz ja stroić :-D

reklama
Dziewczyny wiem, że ten temat był już tu poruszany kilka razy, ale mogłybyście mi doradzić w sprawie chusty? Szukam właśnie i widzę, że są różne- tkane i elastyczne...czym się różnią i które są lepsze? Młoda ma czasem dni, że nie schodzi mi z rąk, a ja jeszcze starszaka mam i nawet nie mam mu jak kanapki zrobić, bo jak Młodą położę to jest ryk...myślę, że chusta się przyda jeśli będę umiała ją zapakować do tego. A Wy dziewczyny używacie? Czy może kupiłyście i leży na dnie szafy?

Ja tez mam elastyczną ale Kluseczka robi się coraz cięższa i za kilka tyg. trzeba na tkaną przejść. Jeśli maluszek przekroczył 6kg to na pewno tkaną lepiej kupić.

Dziewczyny można gdzieś kupić takie kółka, ale w mniejszej ilości?
BRIGHT STARTS KÓŁKA KÓŁECZKA ZAWIESZKA GRYZAKI HIT (2835669330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poza tym zastanawiam się który gryzaczek kupić, bo mój Mały wszystko namiętnie "tka" do buzi i widać że przynosi mu to ulgę. JEdnak te wszystkie gryzaki ze sklepu są za duże i nie może sam ich utrzymać. Któraś z Was tu kupowała ten
MAMBaby Gryzak chłodzący z klipsem MiniCooler Clip (2831995029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja zastanawiam się jeszcze nad tymi:
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 2 4m+ (2831996249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NIe wiem czy nie kupie mu dwóch. Tego z klipsem i tego drugiego, tylko że oba są niby dla dzieci pow 2 miesiąca, czyli dla pierwszej fazy "ząbkowania" a ten trzeci jest na później.

Mój K. powiedział.. jak jest jeden wzór to on nic nie zrobi... nie potrafi najwidoczniej zrobić dziury w dziurze :szok:....

Miała być Matylda( Natalie Portman ) jest Leon ( Jean Reno ) :cool2: oby tylko urodę miała bardziej twarzową :D

DO h&m jedziemy jutro ( bo my na wsi mieszkamy i trza dojechać do takich specjalistycznych sklepów ) no i do IKEI ( którą uwielbiam ) dziecie zostają z babinką ( Moją oczywiscie nie teściową )

CO do tych gryzaczków to super ... mi tata z tej firmy przywozi gadżety (siedzi w UK) ale jak TYGRYSEK mówiła cena Tescowa jest mało opłacalna ( ilość sztuk/cena ) ... może dałoby radę z kim na spółę kupić bo ilość jest oszałamiająca choć sądzę że one mogą być fajną zabawką na później też ...

A co do tych gryzakowych smoków to sama chętnie poczytam opinie bo jak mieliśmy Benia to takich cudów nie było (chyba)

Ostatnia edycja:
reklama
Anmika u mnie dzieciaki miały takie jakieś gumowe kółka, i takie chłodzące, ale ogólnie gryzły co popadnie:-)
Ja dziś dostałam od m nianie Elektroniczna niania NEO z termometrem, REER | Nianie elektroniczne, monitory oddechu \ Elektroniczne nianie REER GmbH | BezpiecznyDzieciak.pl, zabezpieczenia dla dzieci, bramki ochronne zabezpieczajace, kask do nauki chodzenia, monitory nianie, Reer co bym co chwilę do pokoju nie biegała sprawdzać, czy młoda nie stęka, bo u nas nie słychać jak jesteśmy w dużym pokoju, albo w kuchni. I jestem po prostu zachwycona, malutkie to to takie, a jak ładnie słychać, temperaturę mierzy, na prąd, albo na baterie jest. Kabel długi więc u Ady w pokoju do prądu podpięłam obok łóżeczka, a drugi w dużym, i rewelacja:-) Młodemu kombinezon, i małej body i bluzeczkę z H&M, i bieliznę w Primarksie, bo na 62 już ma za małe pajacyki:szok:

Do góry