reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Kasiaq H&m ma super sukienki, ale pamiętaj, że 68 zawyżone jest, wypada na 74 wypada. Zara ma też na 62 sukienki, oglądałam tu w DE na żywo, ale ceny straszne, biorąc pod uwagę, że takiemu maluchowi założymy tą kiecunię ze 3 razy. Dla starszych bardziej się opłaca, bo raz, że się lepiej panienka prezentuje jak chodzi, a dwa myślę, że więcej razy założy.
Dolores ja takie kupiłam * NOWA * H&M * sukienka TIULOWA kwiatki 3D (2790504539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., i taką SUKIENKA SUKIENECZKA H&M r62 NOWA Z METKĄ!!! (2777289598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Do tej różowej mam białe bolerko, i białą opaskę na włosy, jasno różowe rajstopki i szare body z kołnierzykiem. Do tej ciemniejszej mam koralowe bolerko, koralową opaskę, kremowe rajstopki, i kremowe body z koronkowym kołnierzykiem, takie dwa zestawy Świateczne:-)

reklama
Axa Ja nie kupuje żadnych bo mi teściowa kieckę na święta dla małej już kupiła jedna wystarczy bo i tak nie ma okazji żeby więcej nić 2-3 ubrać tak jak mówisz.

w h&m sa super wyprzedaze [zarowno dzieciowe jak i dorosle], dzis kupilam dla Oliwierka czape i rekawiczki za 15zl. tylko problemem jest rozmiar - albo nie ma bo wykupili albo w ogole nie ma. no i wiecej jest rozu dla dziewuszek niestety... ale sie ciesze w sumie bo od nadmiaru rozu bym sie porzygala chyba... ciekawe czy mama mnie ubierala ciagle na rozowo ze awersje [nie mylic z nasza wrzesniowa Awersja] mam do tego koloru?

Patrysia można, można, ale myślę, że w tedy kiedy zależy na dziecku, a nie tylko na płci:cool2:
Ale myślę, że najbardziej docenia się zmianę, przy trzecim, lub czwartym dziecku. Moja siostra urodziła chłopca, teraz dziewczynkę, no i się cieszy, ale na pewno nie tak jak ja:-D
Ja dziś mam dzień zakupowy, zobaczę, czy tu w DE też są wyprzedaże w H&M:-)
I Kackowi muszę kupić spodnie od kombinezonu, i jak będą wyprzedaże to i kurtkę. Zagapiłam się niestety, bo zawsze kupuje z Tchibo na zimę, byliśmy tydzień temu i wszystko wyprzedane!

reklama
AXARAI ja dobrze o tym wiem jak i również o tym piszem na planowaniu płci nie raz ;) tutaj tak bardziej w żartach napisałam...

Do góry