reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ewa mój mały miał do chrztu założone jeansy, białe trampeczki, koszule białą, i na to biały sweterek w niebieskie paski, no ja tak lubię:-D. Lilijanna myślę, że w tym nie zmarznie, tam i sweterek jest i kurtka;-)

reklama
Kościół w którym jest chrzest jest nowo wybudowany i na szczęście jest w nim cieplutko:tak::tak: wydaję mi się cieplutki ten komplet zresztą sama nazwa wskazuje "zimowy" ale oczywiście gruby kocyk będzie w pogotowiu, jak zobaczyłam te ubranko to się zakochałam:tak::tak:

Pytanko czy ktoś z Was stosował,stosuje pas poporodowy, a jak tak to jaki i czy to w gole jest cokolwiek warte bo mi się przytulać porcelankę chce jak patrze na swój brzuchal!!!

mi fizjoterapeuta zabronił po cc takiego pasa ;-)

zdecydowanie 2

Marlena ja też miałam taki pas. Założyłam go raz, był czerwiec, gorąco, a mi się do wc zachciało. Zaklinował się, gatki były pod spodem. Dostałam szału. Poszukałam nożyczek. No i więcej go nie założyłam.
Tygrysek ja miałam z Emilem taki Pas do ćwiczeń odchudzający neoprenowy OKAZJA (2779311199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tłuszcz w nim wytapiał się po maxie:-D

mówisz, że tłuszcz się wytapia :-D:-D:-D

Dziewczyny co myślicie o takim ubranko?? mamy chrzest na święta 8-częściowy komplet do Chrztu - Wiktor Zaczarowane Sny

śliczne

A ja chyba odkupię od kogoś taki komplet. Ale w sumie mam jeszcze ponad miesiąc czasu ;)

axari mój mały miał do chrztu założone jeansy, białe trampeczki, koszule białą, i na to biały sweterek w niebieskie paski, no ja tak lubię
laugh.gif

nas to normalnie wsio łączy ;-):-D

Znalazłam super sklep dla dzieci, mają tak piękne ciuszki, że nic nie kupiłam, bo sie nie mogłam zdecydować:rofl2: Poczekam tak do początku grudnia, i wtedy jej jakąś kieckę tam na Święta sprawią, bo teraz nie wiem jaki rozmiar, a jeszcze mają takie dziwne, np 60,67.
Dwie jej kupiłam na allegro, bo odwiedzin to my jak pojedziemy na Święta będziemy mieli full, więc panna musi się prezentować:laugh2: Wszyscy chcą ją poznać.
* NOWA * H&M * sukienka TIULOWA kwiatki 3D (2790504539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i taką SUKIENKA SUKIENECZKA H&M r62 NOWA Z METKĄ!!! (2777289598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i taką kurteczkę używaną w fajnej cenie KURTKA PUCHOWA NEXT Z KWIATKIEM 0-3 MCA (2778421816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry