axarai
dziecioholiczka......
Ewa mój mały miał do chrztu założone jeansy, białe trampeczki, koszule białą, i na to biały sweterek w niebieskie paski, no ja tak lubię
. Lilijanna myślę, że w tym nie zmarznie, tam i sweterek jest i kurtka;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanko czy ktoś z Was stosował,stosuje pas poporodowy, a jak tak to jaki i czy to w gole jest cokolwiek warte bo mi się przytulać porcelankę chce jak patrze na swój brzuchal!!!
4-częściowy komplecik do Chrztu - Lidia Zaczarowane Sny
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Diamencik ZIMA Zaczarowane Sny
dziewczyny prosze o pomoc, ktory ladniejszy?
Marlena ja też miałam taki pas. Założyłam go raz, był czerwiec, gorąco, a mi się do wc zachciało. Zaklinował się, gatki były pod spodem. Dostałam szału. Poszukałam nożyczek. No i więcej go nie założyłam.
Tygrysek ja miałam z Emilem taki Pas do ćwiczeń odchudzający neoprenowy OKAZJA (2779311199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tłuszcz w nim wytapiał się po maxie![]()
Dziewczyny co myślicie o takim ubranko?? mamy chrzest na święta 8-częściowy komplet do Chrztu - Wiktor Zaczarowane Sny
axari mój mały miał do chrztu założone jeansy, białe trampeczki, koszule białą, i na to biały sweterek w niebieskie paski, no ja tak lubię![]()