reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Moja mała najlepiej lubi smoczek Nuk Akcesoria dla niemowląt marki NUK - Witamy dokładnie taki, i jeszcze może być, że akceptuje mambaby 001.jpg002.jpg003.jpg

Ja dzis kupiłam termoopakowanie LOVIrozowe:-pzobaczymy jak sie sprawdzi i butelke wieksza tylko ze sie machłam w slepie i w domu zaowzyłam dopiero:-p

chciałam ta bo mam mała i jestem z niej zadowolona
lovi-butelka-pp-250-ml-m-iext6113182.jpg
a mam ta
lovi-butelka-silikonowa-wielofunkcyjna-230-ml-m-iext6112036.jpg
troche dziwna bo silikonowa zobaczymy moze sisprawdzi ;-)

Doti ja mam żółwia, i oglądałam też te żółwie z gwiazdami. Ale te na allegro są jakieś dziwne:dry: Niby piszą, że oryginalne, ale te co kupiłam firmowe są inne, i opakowania też mają inne!006.jpg005.jpgwięc ja nie polecę nikogo, bo dla mnie mają co innego, i nie wiem jak działają!
Te co robią gwiazdki też mają takie opakowanie. A te na allegro, to obrazek mają oryginalnych, a sprzedają takie włochate.

Jak bym miała wybierać na Allegro wybrałaby tego http://allegro.pl/firmowy-zolw-lampka-nocna-projektor-gwiazd-muzyka-i2742868739.html ma jeszcze muzyczkę, i sprzedawca też ok.

Ostatnia edycja:
Pytanko czy ktoś z Was stosował,stosuje pas poporodowy, a jak tak to jaki i czy to w gole jest cokolwiek warte bo mi się przytulać porcelankę chce jak patrze na swój brzuchal!!!

reklama
Do góry