reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Fakt trochę nie w temacie:eek: więc na zakończenie napisze, po pierwsze, że nikt cię nie krytykuje ;-) Wiadomo że każdy ma swój rozum i odpowiada za własne dziecko, a my tu tylko dzielimy się dobrymi radami

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl

Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563592Zobacz załącznik 563593Zobacz załącznik 563594Zobacz załącznik 563595Zobacz załącznik 563596Zobacz załącznik 563597Zobacz załącznik 563598Zobacz załącznik 563599Zobacz załącznik 563600Zobacz załącznik 563601

Jesteś usprawiedliwiona, lata nie ma, trzeba coś cieplejszego na grzbiet kupić. :-p

Ale wiecie co to wcale nie jest śmieszne, pierwsze lato Ady było właśnie do kitu (rok 2011) i praktycznie krótkich rękawków nie nosiła, a w baseniki w ogrodzie kąpała się aż 2 razy, wtedy non stop coś cieplejszego trzeba było mieć ze sobą, a sukieneczki w szafie leżały. Teraz Weronice je odbunkrowałam, metki pościągałam (dopiero co) i mam nadzieję, że Nisiak troszkę wynosi je.

Stokrotka fajne :-)

a to moje dzisiejsze łowy:-p:-D

DSC01059.jpgrureczki lupilu 5zł ( dziwnie na fotce wyszły jakby jedna nogawke szersza miały )

DSC01061.jpgBABY CLUB C&A lniana (uwielbiam ;-)) 3zł

DSC01060.jpg 1 zł :-p oby ciepło sie zrobiło :-D

Załączniki

• DSC01059.jpg
    DSC01059.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01061.jpg
    DSC01061.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01060.jpg
    DSC01060.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Fasolka35 - co mam Ci powiedzieć, delikatnie denerwujesz mnie tymi cenami :-p Kurczę u nas nie ma takiego fajnego lumpka. Kiecki boskie. Kurcze nawet gdyby miała raz założyć to się opłaca zakupić.

Do góry