reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja podalam Ci strone wczesniej z nosidlem :) Kasieq dala inne drozsze :tak:

To co ja mam to jest dosyc glebokie i mala jeszcze gleboko w nim siedzi ...pokaze Ci zdjecie IMG_3295.jpg

Załączniki

• IMG_3295.jpg
    IMG_3295.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
zle w nim siedzi bo raczki ma za nisko ale zdjecie robione na szybko...Tak jak juz pisalam bylam z mala moze ze dwa razy na spacerku i bolal mnie kregoslup(ale ja mam problemy z nim)

Axa sliczne ciuszki

też mi się wydaje że tylko różnica w pasach jest i to na allegro chyba nawet na wygodniejsze wygląda. Uwierz mi że jak maluszek będzie zmęczony w chuście czy w nosidle to się tak ułoży że na 100% się wyśpi :) Ja mam chustę i minus tego taki że mój F nie nosi Leny bo motać nie umie, a jak bym miała nosidło to już prędzej bo łatwiej założyć :)

Axa super ciuszki :tak: ja chcę dziewczynkę buuuuuuuuuuuuuu;-)

ja mam nosidełko z Rossmana Safety First, użyłam 3 razy póki co, tylko do sklepu osiedlowego gdzie z wózkiem nie wjadę i musze przyznać,że jak wracałam do domu po 15-20 min to już mnie plecy bolały a ja nigdy problemów z kręgosłupem nie miałam :no:

moi znajomi mają nosidełko usztywniane ze stelażem, ale to na plecy i dziecko przodem do pleców siedzi, w góry idealne podobno

a ja ostatnio w C&A poszalałam bo były przeceny 70% :tak:, nie mogę wstawić linków do artykułów bo sie wysprzedały więc jak przyjda do strzele foty

w 5-10-15 on-line wypatrzyłam sobie wiosenne kurteczki tez w przecenie 30%, ale niestety nie było rozmiaru, chciałam 86 na przyszły rok; przez przypadek weszłam do sklepu stacjonarnego (nawet nie wiedziałam,że go mamy :szok: )i tam sie okazało,że nie dość,że jest rozmiar który chciałam to jeszcze jest łączona promocja i jak kupię buciki to kurtke bede mieć za 50% :tak: więc nabyłam buciki za 13pln i kurtka wyszła za 29pln, 42pln za wsio :-D

Rufi&Zuza 005.jpg Rufi&Zuza 006.jpg

Załączniki

• Rufi&Zuza 005.jpg
    Rufi&Zuza 005.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 38
  • Rufi&Zuza 006.jpg
    Rufi&Zuza 006.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 38
Alescie obkupily dziecki ja mam full do 9 miesiaca jak nie do 12 i nic nie kupuje, moglam wczesniej przystopowac bo teraz serce boli ja do sklepow wchodze:-D

reklama
Do góry