reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja podalam Ci strone wczesniej z nosidlem :) Kasieq dala inne drozsze :tak:

To co ja mam to jest dosyc glebokie i mala jeszcze gleboko w nim siedzi ...pokaze Ci zdjecie IMG_3295.jpg

Załączniki

• IMG_3295.jpg
    IMG_3295.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
zle w nim siedzi bo raczki ma za nisko ale zdjecie robione na szybko...Tak jak juz pisalam bylam z mala moze ze dwa razy na spacerku i bolal mnie kregoslup(ale ja mam problemy z nim)

Axa sliczne ciuszki

też mi się wydaje że tylko różnica w pasach jest i to na allegro chyba nawet na wygodniejsze wygląda. Uwierz mi że jak maluszek będzie zmęczony w chuście czy w nosidle to się tak ułoży że na 100% się wyśpi :) Ja mam chustę i minus tego taki że mój F nie nosi Leny bo motać nie umie, a jak bym miała nosidło to już prędzej bo łatwiej założyć :)

Axa super ciuszki :tak: ja chcę dziewczynkę buuuuuuuuuuuuuu;-)

ja mam nosidełko z Rossmana Safety First, użyłam 3 razy póki co, tylko do sklepu osiedlowego gdzie z wózkiem nie wjadę i musze przyznać,że jak wracałam do domu po 15-20 min to już mnie plecy bolały a ja nigdy problemów z kręgosłupem nie miałam :no:

moi znajomi mają nosidełko usztywniane ze stelażem, ale to na plecy i dziecko przodem do pleców siedzi, w góry idealne podobno

a ja ostatnio w C&A poszalałam bo były przeceny 70% :tak:, nie mogę wstawić linków do artykułów bo sie wysprzedały więc jak przyjda do strzele foty

w 5-10-15 on-line wypatrzyłam sobie wiosenne kurteczki tez w przecenie 30%, ale niestety nie było rozmiaru, chciałam 86 na przyszły rok; przez przypadek weszłam do sklepu stacjonarnego (nawet nie wiedziałam,że go mamy :szok: )i tam sie okazało,że nie dość,że jest rozmiar który chciałam to jeszcze jest łączona promocja i jak kupię buciki to kurtke bede mieć za 50% :tak: więc nabyłam buciki za 13pln i kurtka wyszła za 29pln, 42pln za wsio :-D

Rufi&Zuza 005.jpg Rufi&Zuza 006.jpg

Załączniki

• Rufi&Zuza 005.jpg
    Rufi&Zuza 005.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 34
  • Rufi&Zuza 006.jpg
    Rufi&Zuza 006.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 34
Alescie obkupily dziecki ja mam full do 9 miesiaca jak nie do 12 i nic nie kupuje, moglam wczesniej przystopowac bo teraz serce boli ja do sklepow wchodze:-D

reklama
Do góry