reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
i znów Pepco :-D
Arturek 020.jpg Arturek 021.jpg Arturek 022.jpg
Arturek 023.jpg Arturek 024.jpg Arturek 025.jpg

Załączniki

• Arturek 020.jpg
    Arturek 020.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 35
  • Arturek 021.jpg
    Arturek 021.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 39
  • Arturek 022.jpg
    Arturek 022.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 51
  • Arturek 023.jpg
    Arturek 023.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 35
  • Arturek 024.jpg
    Arturek 024.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 36
  • Arturek 025.jpg
    Arturek 025.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Stokrotka fajne:-)

Ja na ciuchy dla małej mam szlaban bo juz nie mieszcze sie w szafkach:szok::cool2:ale musze czapki jakies na wiosne kupic i mam dylemat bo nic mi sie nie podoba:-p
To zrob tak jak ja powywalaj wszystkie ciuchy ktorych nie lubisz albo sa nie takie jak chcesz :-D:-Dja mam tyle miejsca ze w sobote do centrum musze jechac :-):-D

Do góry