reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Stokrotka mam taki sam gryzaczek, niestety u nas się jak na razie nie sprawdza. Śliczny bodziak w auta, Krystian ma identyczne auta ale na pół śpiochach ;)

Jak ostatnio byłam w pepco to ceny body są od 6-10 zł ;-)
śpiochy po 10zł, a pajace 14 zł.

reklama
Stokrotka mam taki sam gryzaczek, niestety u nas się jak na razie nie sprawdza. Śliczny bodziak w auta, Krystian ma identyczne auta ale na pół śpiochach ;)

no jak poszperać dobrze w koszach z promocja to ja te body z krótkimi rękawkami po 4,99pln za szt :tak:

te śliniaki z gryzakiem widziałam,ale jakoś do mnie nie przemawiały no bo jak dziecko je to przecież nie gryzie śliniaka jednocześnie ;-)
a ten gryzak smoczkowy to młody podgryza z jednej strony tylko bo jak TZ chciał mu całego włożyć do buzi to go naciągało :no:

no i przetestowałam te pieluch do pływania (w wannie póki co) z Babydream :no: liczyłam na jakieś nieprzemakalne coś w stylu tych wielorazowych a tu wszystko mokre więc jak one niby mają powstrzymać mocz i coś więcej :szok::confused:

kurde wątki mi sie pomyliły, moderatorki ratujcie please :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ten gryzak smoczkowy to młody podgryza z jednej strony tylko bo jak TZ chciał mu całego włożyć do buzi to go naciągało :no:
No i prawidłowo, bo to nie wkłada się całe do buzi, tylko właśnie podgryza, zęby są z przodu paszczy, a nie z tyłu. Dzieci są mądrzejsze niż rodzice, o tym nie raz się przekonałam, choćby poranne przeciąganie się, no od razu człowiekowi lepiej. ;-)

no i przetestowałam te pieluch do pływania (w wannie póki co) z Babydream :no: liczyłam na jakieś nieprzemakalne coś w stylu tych wielorazowych a tu wszystko mokre więc jak one niby mają powstrzymać mocz i coś więcej :szok::confused:
Huggisy coś więcej powstrzymują. ;-)

reklama
Fasolka śliczna ta kurteczka, choć nie tania. Ale jeszcze ma bluzę, którą potem możesz wykorzystać, więc w sumie jakbyś miałą 2 rzeczy. A spodenki mi się nie chcą otworzyć.

edit: A ja jeszcze w sprawie tego kubka. Chyba kupie ten Doidy Cup, skoro tak polecacie. Ale mam uczyć Małego pić z niego mleko? Czy on raczej nadaje się do popijania wody lub soczku? Bo mi właśnie chodzi o coś do mleka. Poza tym jakiś niekapek chyba i tak się przyda np. na spacery, wyjazdy itp. W związku z tym pytam, jak najlepszy dla takiego początkującego malucha - z miękkim ustnikiem? Polećcie coś sprawdzonego.

Ostatnia edycja:
Do góry