reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Stokrotka mam taki sam gryzaczek, niestety u nas się jak na razie nie sprawdza. Śliczny bodziak w auta, Krystian ma identyczne auta ale na pół śpiochach ;)

Jak ostatnio byłam w pepco to ceny body są od 6-10 zł ;-)
śpiochy po 10zł, a pajace 14 zł.

reklama
Stokrotka mam taki sam gryzaczek, niestety u nas się jak na razie nie sprawdza. Śliczny bodziak w auta, Krystian ma identyczne auta ale na pół śpiochach ;)

no jak poszperać dobrze w koszach z promocja to ja te body z krótkimi rękawkami po 4,99pln za szt :tak:

te śliniaki z gryzakiem widziałam,ale jakoś do mnie nie przemawiały no bo jak dziecko je to przecież nie gryzie śliniaka jednocześnie ;-)
a ten gryzak smoczkowy to młody podgryza z jednej strony tylko bo jak TZ chciał mu całego włożyć do buzi to go naciągało :no:

no i przetestowałam te pieluch do pływania (w wannie póki co) z Babydream :no: liczyłam na jakieś nieprzemakalne coś w stylu tych wielorazowych a tu wszystko mokre więc jak one niby mają powstrzymać mocz i coś więcej :szok::confused:

kurde wątki mi sie pomyliły, moderatorki ratujcie please :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ten gryzak smoczkowy to młody podgryza z jednej strony tylko bo jak TZ chciał mu całego włożyć do buzi to go naciągało :no:
No i prawidłowo, bo to nie wkłada się całe do buzi, tylko właśnie podgryza, zęby są z przodu paszczy, a nie z tyłu. Dzieci są mądrzejsze niż rodzice, o tym nie raz się przekonałam, choćby poranne przeciąganie się, no od razu człowiekowi lepiej. ;-)

no i przetestowałam te pieluch do pływania (w wannie póki co) z Babydream :no: liczyłam na jakieś nieprzemakalne coś w stylu tych wielorazowych a tu wszystko mokre więc jak one niby mają powstrzymać mocz i coś więcej :szok::confused:
Huggisy coś więcej powstrzymują. ;-)

reklama
Fasolka śliczna ta kurteczka, choć nie tania. Ale jeszcze ma bluzę, którą potem możesz wykorzystać, więc w sumie jakbyś miałą 2 rzeczy. A spodenki mi się nie chcą otworzyć.

edit: A ja jeszcze w sprawie tego kubka. Chyba kupie ten Doidy Cup, skoro tak polecacie. Ale mam uczyć Małego pić z niego mleko? Czy on raczej nadaje się do popijania wody lub soczku? Bo mi właśnie chodzi o coś do mleka. Poza tym jakiś niekapek chyba i tak się przyda np. na spacery, wyjazdy itp. W związku z tym pytam, jak najlepszy dla takiego początkującego malucha - z miękkim ustnikiem? Polećcie coś sprawdzonego.

Ostatnia edycja:
Do góry