reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Widzę ze tu więcej takich zakupoholiczek jak ja:-p Mnie się pieniądze w ogóle nie trzymają..ale z tym walczę:-p M mnie juz tak wyszkolił że bez jego wiedzy nic nie kupuje bo potem jedno wielkie darcie.

Axa super te zakupy:-)
Tygrysku- Twoje tez super:-)
My dzisiaj jezdzliliśmy za krzesełkiem do karmienia no i w sumie nie kupliliśmy nic bo to co w sklepie kosztuje 300 zl na allegro niemal polowe taniej :tak: no.. moze ciut przesadzialm ale róznica jest..
Tak wiec wlasnie zamówiłam na allegro krzesełko : PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2942613439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór: Groszek ;-)
Oprócz tego smoka nowego do buli kupiłam i rajtuski małemu ale to już w sklepie aaa i jeszcze ten taki gryzak z siateczką, któraś dawała do tego linka to kupiłam :-)

reklama

Mam, polecam.

ja na allegro jeszcze nie mam konta i chyba dobrze bo byśmy z torbami poszli :-D;-)
w portfelu zawsze pusto tylko plastiki :no:

Akurat na allegro możesz zrobić zakupy jako gość, nie musisz mieć konta założonego.:-) Ne żebym kusiła, ale jest tak możliowość.

Doloress torebek na prezenty?? :szok::-D:-D

W macierzynstwie non-fiction pisza, ze u mam, ktore siedza w domu kurierzy mijaja sie w drzwiach :szok::-D

hahah, dobre :-D ale coś w tym jest. Ja tez wiecznie na kuriera czekam.

Ja ostatnio też szaleje z zakupami takze kurier/poczta czestym gościem dostawczym :D

Teraz również czekam bo zamówiłam co nieco w C&A ;)

edit:AXARAI a jak zamówić z polskiej strony H&M?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się :)

A więc pojechalismy do sklepu w Zabrzu "Bociek"(bardzo duży wybór-miła osbsługa - polecam) i kupiłam to co chciałam i to był dobry wybór, bo miała porównanie.
Kupiłam wszystko z firmy Baby design:
Baby Design Elf spacerowy - Spacerowe - Wózki - Mooby wózek, wszystko super. Tylko rączka nie regulowana, lekki, zwrotny
Baby Design Pepe Colors tez bardzo fajny, zajmuje mniej miejsca niz chicco polly, młoda juz dzis w nim chwilke siedziała
i fotelik, wyglada spoko a o uzytkowaniu narazie nic nie moge powiedziec Baby Design Amigo

ha a ja odkryłam właśnie zakupy przez internet w H&M:-) paczka przyjdzie za 3 dni, a płaci się na koniec miesiąca:-)
A przeceny boski, nie ma bata M pójdzie z torbami.
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Dla maluchów nic takiego specjalnego na razie nie mają:dry:

w Polsce niestety nie można robić zakupów on-line :-(

W macierzynstwie non-fiction pisza, ze u mam, ktore siedza w domu kurierzy mijaja sie w drzwiach :szok::-D

oj racja racja :-D

reklama
Mnie to już kurierzy poznają na ulicy. Ostatnio jeden dzwoni i mówi pani Dorotko Mariusz z tej strony :szok::-D
i wysłałam m
na co kurier: no pani Dorotka to się chyba mnie przestraszyła
:-D

Merlin super wózio, ale ja jakoś obawiam się tych 3kołowych

jak mam komuś bele co kupić za 40 zeta
to wolę coś oryginalnego ;)

Widzę ze tu więcej takich zakupoholiczek jak ja:-p Mnie się pieniądze w ogóle nie trzymają..ale z tym walczę:-p M mnie juz tak wyszkolił że bez jego wiedzy nic nie kupuje bo potem jedno wielkie darcie.

Axa super te zakupy:-)
Tygrysku- Twoje tez super:-)
My dzisiaj jezdzliliśmy za krzesełkiem do karmienia no i w sumie nie kupliliśmy nic bo to co w sklepie kosztuje 300 zl na allegro niemal polowe taniej :tak: no.. moze ciut przesadzialm ale róznica jest..
Tak wiec wlasnie zamówiłam na allegro krzesełko : PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2942613439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór: Groszek ;-)
Oprócz tego smoka nowego do buli kupiłam i rajtuski małemu ale to już w sklepie aaa i jeszcze ten taki gryzak z siateczką, któraś dawała do tego linka to kupiłam :-)

mój niestety mi na wszystko pozwala, a potem konto piszczy :-D

witam się :)

A więc pojechalismy do sklepu w Zabrzu "Bociek"(bardzo duży wybór-miła osbsługa - polecam) i kupiłam to co chciałam i to był dobry wybór, bo miała porównanie.
Kupiłam wszystko z firmy Baby design:
Baby Design Elf spacerowy - Spacerowe - Wózki - Mooby wózek, wszystko super. Tylko rączka nie regulowana, lekki, zwrotny
Baby Design Pepe Colors tez bardzo fajny, zajmuje mniej miejsca niz chicco polly, młoda juz dzis w nim chwilke siedziała
i fotelik, wyglada spoko a o uzytkowaniu narazie nic nie moge powiedziec Baby Design Amigo

super zakupy
ma się to szczęście ;-)

Do góry